Slapen in een elektrisch verstelbaar bed

Er is niks fijner om na een lange dag je bed op te zoeken en nog even televisie te kijken of wat te lezen voordat je gaat slapen. Met een vlakke boxspring is dit niet altijd even comfortabel, maar hier biedt een elektrisch verstelbaar bed een geweldige uitkomst! Door een eenvoudig elektrisch systeem met een afstandsbediening verstel je jouw lichaam in de beste positie. Wij hebben een ruim assortiment elektrisch verstelbare bedden.

  • Elektrische boxspring XXL

    Aanbieding! Elektrisch boxspring XXL met rem 899
    - 43 %

Wat is een goed verstelbare boxspring?

Een elektrisch verstelbaar bed is ideaal in allerlei situaties. Maar wat is nou een goed verstelbaar bed? Bij Bosch Bedding maken wij gebruik van een verstelbare functie aan zowel het hoofd- als voeteinde. Dit maakt het mogelijk je ideale ligpositie voor je lichaam af te stellen. Verder liggen er bij deze boxsprings ook nog losse matrassen en een topmatras op wat het ligcomfort verbetert. Door deze verschillende onderdelen wordt de levensduur van het bed ook nog verlengt. Om het bed te verstellen maak je gebruik van een eenvoudige afstandsbediening, waarbij je alle onderdelen los van elkaar of tegelijk kunt bewegen.

Waarom een elektrisch verstelbaar bed?

Een verstelbaar bed is voor veel mensen een perfecte oplossing. Zo kan je beide zijden los van elkaar bedienen. Als je slaappartner al wil slapen, maar jij nog je serie wil kijken is dit makkelijk te doen. Daarnaast is het verstandig om een elektrisch bed te kopen als je lichamelijke klachten hebt. Je bepaalt zelf hoe je ligt en waardoor jij weinig klachten krijgt. Bovenal is het natuurlijk een hele luxe functie, die je leven in de slaapkamer een stuk aangenamer maakt!

Verkrijgbaar in alle soorten en afmetingen

Is de keuze op een elektrische boxspring gevallen, dan is het alleen nog aan jou om te bepalen welk soort bed het wordt. We hebben ze met verschillende hoofdborden, stoffen en materialen. Je kan zelfs kiezen voor nog meer luxe aan je bed door een boxspring met opbergruimte of een boxspring met TV-lift. Je bed kan in alle denkbare afmetingen geselecteerd worden. Zo hebben wij een elektrisch verstelbaar bed 180×200, elektrisch verstelbaar bed 160×200 en zelfs elektrisch verstelbaar bed 90×200.

Naast onze verstelbare bedden hebben wij ook elektrisch verstelbare lattenbodems. Met de elektrische aandrijving stel je eenvoudig met de afstandsbediening de gewenste ligpositie in. Deze lattenbodems zijn geschikt voor al onze matrassen en zijn ze leverbaar in vrijstaande uitvoering op poten en als inlegbodem voor in een bed. Onze lattenbodems hebben dunne latten die makkelijker veren. Dit is ideaal om rechtop te zitten in bed.

Koop je elektrische boxspring bij Bosch Bedding

De beste elektrische bedden vind je nu in ons assortiment! Volledig te personaliseren en snel in huis. Bosch Bedding wil iedereen een goede nachtrust geven en dit ook nog tegen de scherpste prijs.  Zo profiteer je van de belangrijkste voordelen. Zelfs als je niet kiest voor een elektrisch verstelbaar bed, kan je bij ons terecht voor goedkope boxsprings. Onze slaapadviseurs staan iedere werkdag voor je klaar om je zo goed mogelijk slaapadvies te geven. Een boxspring kopen doe je voortaan bij Bosch Bedding, want hier slaag je altijd!