Hoog laag bedden

Ga voor slaapcomfort op maat met de hoog laag bedden van BoschBedding

 • Hoge kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 • Advies op maat
hoog laag bed

Topmatras

Matras

Voeteneinde

Onderstel

Hoofdbord

Voordelen van een hoog laag bed

Een hoog laag bed van BoschBedding heeft een aantal voordelen waar u misschien zelf nog niets eens aan heeft gedacht. Met het samenstellen van een hoog laag bed houden wij rekening met de uitdagingen waar u mee te maken heeft, zoals het nachtelijk toiletbezoek, te vroeg wakker worden, verschonen van het beddengoed zijn klachten die wij vaak horen.

Laad u adviseren in onze showroom

Een hoog laag bed van BoschBedding is van alle gemakken voorzien en biedt een fantastisch slaapcomfort. Onze slaapadviseur geeft u graag advies op maat.

MM slash DD slash JJJJ

Bezoek onze showroom


 • Winkel Vianen

  Stuartweg 37
  4131 NH, Vianen


 • Winkel Rotterdam

  Singaporestraat 63
  3047 BE Rotterdam

Wij hebben ook een senioren bedden collectie

 • Boxspring Twijfelaar in slaapkamerBasic boxsprings
 • Boxspring Luxury BIG Mondriaan vooraanzichtLuxury boxsprings
 • Royaal boxsprings
 • boxspring vertigoExclusive boxsprings

HOOG LAAG BEDDEN VAN BOSCH BEDDING

Een hoog laag bed heeft zijn naam te danken aan de bedbodem die in hoogte verstelbaar is. Een hoog laag bed is echter geen elektrisch verstelbaar bed. Het verschil hierin is dat bij een elektrisch verstelbaar bed alleen het hoofdgedeelte en eventueel het voeteneinde worden bediend. Een hoog laag bed is een bed waarbij u de gehele bedbodem in hoogte kunt verstellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk de zithoogte van uw bed aanpassen, waardoor het in- en uitstappen makkelijker wordt.

VOORDELEN VAN EEN HOOG LAAG BED

Als u moeite heeft met in en uit uw bed stappen , maar geen seniorenbed wilt aanschaffen, is een hoog laag bed echt iets voor u. Een hoog laag bed biedt vele voordelen. Met een hoog laag bed kunt u zelf de instaphoogte afstellen. Zo kunt u gemakkelijk in en uit uw bed stappen. Hierdoor komt er minder druk op de bovenbenen. Maar ook biedt de verstelbare bedbodem een uitkomst bij het opdekken van uw bed. U stelt de bedbodem zo in, dat u niet ver hoeft te bukken om uw bed op te maken.

HOOG LAAG BED IN VERSCHILLENDE MATEN

Bij Bosch Bedding vindt u vele verschillende hoog laag bedden. Zo vindt u het hoog laag bed in verschillende maten, kleuren en designs. Voor ieder slaapkamer interieur vindt u bij Bosch Bedding een passend hoog laag bed.

Naast de kleur, maat en het design kunt u bij Bosch Bedding kiezen uit twee soorten hoog laag bedden. Een hoog laag bed waarbij u het gehele bed kunt verstellen of een hoog laag bed waar u twee losse gedeelten kunt verstellen. Dit tweede is ideaal als u uw partner niet wakker wilt maken om uit bed te komen. U kunt geheel zelfstandig uw deel van het bed verhogen of verlagen.

SERVICE VAN BOSCH BEDDING

Wilt u een hoog laag bed kopen? Dan bent u bij Bosch Bedding aan het juiste adres. Hier vindt u de fijnste hoog laag bedden die u helpen met comfortabel naar bed gaan en uit bed komen. Laat het in- en uitstappen uw nachtrust niet verpesten en kies voor een hoog laag bed. Schaf een hoog laag bed van hoge kwaliteit aan bij Bosch Bedding en u bent gegarandeerd van een heerlijke nachtrust.

Naast de fijnste hoog laag bedden vindt u bij Bosch Bedding erg fijne 1 persoons boxsprings en 2 persoons boxsprings. Daarnaast bent u ook voor fijne matrassen en beddengoed bij ons aan het juiste adres.

Wat is een hoog laag bed?

Een hoog-laag bed is een type bed dat zijn hoogte aanpast aan de wensen van de gebruiker. Dit betekent dat het bed zowel in een lage als in een hoge positie kan worden gebracht, afhankelijk van de situatie en behoefte van de persoon. Het is ontworpen om comfort en gemak te bieden, vooral aan mensen die moeite hebben met in- en uitbedden, zoals ouderen, mensen met beperkte mobiliteit of met medische aandoeningen. De hoogteverstelling kan elektrisch of handmatig worden bediend.

Belangrijk voor een goede nachtrust

Er zijn een aantal dingen waar ouderen op moeten letten als het gaat om slaap:

 • Comfort: Zorg voor een comfortabel bed en kussen dat ondersteuning biedt voor de rug en nek.
 • Temperatuur: Houd de slaapkamer koel en comfortabel.
 • Geluidsniveau: Zorg voor een stille omgeving zonder storende geluiden.
 • Verlichting: Zorg voor voldoende verlichting tijdens de dag en houd de slaapkamer donker en rustig ‘s nachts.
 • Ritme: Probeer elke dag op hetzelfde tijdstip naar bed te gaan en op te staan.
 • Activiteit: Blijf actief en beweeg regelmatig gedurende de dag om de slaap te bevorderen.
 • Medicatie: Overleg met uw arts als u medicatie neemt voor slaapstoornissen, en volg de aanwijzingen en doseringen nauwkeurig.
 • Rust: Voorkom overmatige stimulatie, zoals het bekijken van televisie of het gebruik van elektronische apparaten, voor het slapengaan.

Het is belangrijk om te benadrukken dat elke persoon uniek is en dat niet alle aanbevelingen voor iedereen gelden. Overleg altijd met uw arts als u slaapproblemen ondervindt of als u zich ongerust maakt over uw slaapgewoonten.