Matras

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

  • Koudschuim matrassen
  • Traagschuim matrassentraagschuim matras
  • Pocketvering matrassenpocketvering matras

Een nieuw matras nodig? Bosch Bedding heeft wat jij zoekt

Het matras wordt gezien als het belangrijkste onderdeel van de slaapomgeving. Jouw matras zal bepalen of je uitgerust wakker wordt. Welk matras bij jou past hangt ook af van jouw slaaphouding. Ieders lichaam is nou eenmaal anders en dus blijft het een persoonlijke keuze. Hier bij Bosch Bedding bieden wij je een enorm assortiment aan matrassen waaruit jij kan kiezen. Tot slot moet je de afmeting en jouw budget in gedachte houden. Zo kun je bij ons altijd een matras vinden dat precies bij jou past.

De verschillende soorten matrassen

Je komt nu allerlei soorten matrassen tegen op onze website. Dit zorgt ervoor dat iedereen een matras kan uitzoeken dat voldoet aan hun wensen en behoeften. De matrassoorten die wij aanbieden op de website zijn pocketvering matrassen, traagschuim matrassen, koudschuim matrassen en latex matrassen. Iedere matrassoort heeft weer eigen kenmerken die ervoor zorgen dat je het juiste matras kiest. Zo vormt het traagschuim matras naar jouw lichaamsvorm voor perfecte ondersteuning. Wil je een steviger matras dat een uitstekende koelingsfunctie heeft? Ga dan voor het koudschuim matras. Zo vind je in ons assortiment altijd een matras dat bij jou past.

Welke afmeting zoek je?

Nu moet het matras ook daadwerkelijk passen op jouw type bed. Gelukkig vind je bij Bosch Bedding matrassen in in alle maten. Zo hebben wij de 70×200 cm, 80×200 cm en 90×200 cm voor de één persoons bedden. Als je op zoek bent naar twijfelaars maten dan hebben wij 120×200 cm en 140×200 cm voor jou. Voor de tweepersoons boxsprings hebben maten zoals 160×200 cm, 180×200 cm en 200×200 cm in ons assortiment. Doorgaans hebben onze matrassen een lengte van 200 cm, maar hebben wij ook 210 en 220 centimeter voor de langere slapers. Tot slot gebruiken veel mensen steeds meer één persoons matrassen voor tweepersoons bedden om individuele keuzes voor matrassoort te maken tussen partners.

Waar moet je op letten bij het kopen van een matras?

Naast de afmeting en het soort schuim van jouw matras zijn er nog andere aspecten die je moet vaststellen. Zo zit er een verschil in de hardheid van het matras. De optie voor medium hardheid is er voor mensen die minder dan 80 kg wegen hierbij veranderd er niet veel aan het matras. Als je toch meer dan 80 kg weegt, dan raden wij aan om de firm optie te kiezen voor het matras. Dit zorgt voor een meer ondersteund matras, zodat de specifieke functie binnenin niet gehinderd wordt. Verder verkopen wij onze matrassen met comfortzones. Deze zones ondersteunen belangrijke lichaamspunten tijdens de nachtrust zoals het hoofd, de nek, schouders en heupen. In ons assortiment heb jij wederom twee opties. Zo heb je de keuze uit zeven of negen comfortzones. De zeven comfortzones ondersteunen het hoofd, de nek, schouders, taille, heupen en benen. Met verharde zones in het matras zal jouw ruggengraat recht blijven tijdens het slapen. Bij de negen comfortzones worden dezelfde lichaamsdelen ondersteund en de benen zijn hieraan toegevoegd.

Tot slot moet je goed rekening houden met je slaaphouding. Zo zijn er matrassen die beter liggen voor buik slapers zoals het latex of pocketvering matras. Bij zijslapers moet de schouder weg kunnen zakken in het matras, dus is het traagschuim de beste optie hiervoor. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde slaaphouding.

Goedkope matrassen

Een matras kopen blijft één investering in jezelf. Toch is het fijn dat jouw favoriete matras binnenin je budget valt. Bosch Bedding matrassen worden in Nederland geproduceerd zodat wij de productie lijnen en kwaliteit altijd controleren. Je betaald bij onze matrassen alleen de materialen en niet het merkje wat er op geplakt zit. Zo hebben wij goedkope matrassen in ons assortiment met de scherpste prijzen. Verder hebben wij ook een matrassen outlet. Hier zijn matrassen te vinden met hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. In ons filiaal in Vianen hebben wij een matrassen outlet met restant matrassen afkomstig van rest en showroom modellen die vaak tegen de helft van de prijs weg mogen. Let op! Deze kun je alleen afhalen en worden niet thuis bezorgd.

Jouw matras bestellen via de Bosch Bedding website

Ben je tevreden met jouw keuzes voor een nieuw matras? Dan kun je deze via de webshop met een paar simpele kliks bestellen. Hierbij profiteer je gelijk van onze standaard voordelen, namelijk:

-90 dagen slaapgarantie; genoeg dagen bedenktijd
-Gratis en snelle levering vanaf €50 over de gehele Benelux
-Goede services en advies van onze slaapadviseurs

Ben je ontevreden met jouw keuze of heb je nog meer vragen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze slaapadviseurs via de telefoon of kom gezellig langs in één van onze winkels!