Een twijfelaar bed van Bosch Bedding

Twijfelaar bed kopen? Bekijk ons ruime assortiment

Ben je op zoek naar een boxspring van 120×200? Dan spreken we van een twijfelaar bed, dan wel twijfelaar genoemd. Deze boxsprings zijn de tussenstap van een 1-persoons boxspring en een 2-persoons boxspring. Misschien ben je op zoek naar een boxspring van 120×200 omdat je slaapkamer niet zo groot is of je wil graag dicht bij je partner slapen. En zo zijn er nog meer redenen te bedenken. Bij Bosch Bedding ben je zeker aan het goede adres! Wij bieden een ruim assortiment boxsprings aan waardoor iedereen kan slagen.

Stel een compleet twijfelaar bed samen

Bosch Bedding vindt het belangrijk dat iedereen zijn of haar prachtig bed krijgt. Daarom kan jij je twijfelaar compleet zelf samenstellen zodat het jouw droomboxspring wordt. Dit doe je heel eenvoudig door alle stappen te doorlopen. Zo bestaat jouw toekomstige twijfelaar uit een onderstel, matras, geïntegreerd topmatras of losse topper en een hoofdbord. Niet alleen haal je hiermee een fijn slaapcomfort in de slaapkamer, maar je krijgt ook nog het meest populaire slaapsysteem van deze tijd in huis.

Het slaapcomfort van onze twijfelaars is niet het enige wat jij zelf bepaalt. Ook creëer je het hele design van het bed zelf. Hierdoor vind je altijd de boxspring die bij je past. Zo kan je hoofdborden uitkiezen met allerlei stijlen en ook hebben we veel populaire kleuren beschikbaar. Hiermee sluit deze volledig aan bij de uitstraling van je slaapkamer.

Een twijfelaar geschikt voor iedereen!

Een boxspring met deze afmeting is geschikt voor zowel de jonge als oude generatie. Wil je kind extra veel knuffels in bed of is een 1-persoons boxspring net te klein? Dan is het twijfelaar bed zeker een verstandige keuze. Ook wanneer het kind volwassen wordt en gaat studeren is het vaak ideaal!

In de praktijk zien we ook dat de oudere generatie vaak terug gaat naar een kleinere afmeting voor het bed. Met deze tussenstap is dit realiseerbaar en krijgen ze nog een goed slaapcomfort en genoeg bewegingsvrijheid voor het lichaam.

Stop met twijfelen! Koop nu een goedkope twijfelaar

Ondertussen kunnen we wel stellen dat een twijfelaar perfect is voor alle situaties. De ruimte (en de ruimte die het bed creëert in de kamer) in combinatie met het slaapcomfort en de uitstraling vormen een unieke formule om alleen maar ‘ja!’ tegen te zeggen. Daarbij zijn ze ook nog scherp geprijsd en hanteren wij prachtige aanbiedingen. Is de keuze gevallen op een boxspring van Bosch Bedding dan profiteer je van veel voordelen:

  • – Gratis bezorging in Nederland, België en Luxemburg (Benelux).
  • – 90 dagen slaapgarantie: genoeg dagen bedenktijd.
  • – Optie tot betalen bij levering.
  • – Zeer goed slaapadvies via onze chat en in de fysieke winkel.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom langs bij één van onze winkels in Rotterdam of Vianen. Hier staan onze slaapadviseurs open om je alles te vertellen over de verschillende soorten boxspring, bedden en matrassen.