Wat is een elektrisch verstelbare boxspring?

Een elektrisch verstelbare boxspring bestaat uit 3 onderdelen. Een onderbox van 25 cm dik. Een elektrisch verstelbaar matras voorzien van pocketvering en 20 cm dik. En daarop een 10cm dikke topmatras gemaakt van koudschuim of traagschuim, Het voordeel is dat u ieder onderdeel kunt aanpassen naar uw eigen wensen van hardheid en comfort. Elektrisch verstelbare boxsprings zijn ook hoger als normale bedden waardoor u makkelijker in en uit het bed stapt.

Voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring

Het voordeel van een elektrisch verstelbare boxspring is, dat u het hoofd en voeteneind eenvoudig volledig automatisch omhoog en naar beneden kan verstellen, in de voor u meest comfortabele lighouding. Daarnaast is het voordeel dat u niet uren hoeft te draaien om een prettige houding te vinden, om bijvoorbeeld een boek te lezen, of vanuit bed televisie te kunnen kijken. Tweepersoons elektrisch verstelbare boxsprings hebben twee afzonderlijk van elkaar te verstellen matrassen. Hierdoor hoeft uw partner niet in dezelfde houding te liggen als u en kan hij of zij ook gewoon in de vlakke ligstand slapen. Als u overweegt een elektrisch verstelbare boxspring te nemen is het aan te raden om te kijken of deze beschikt over een knieknik. Dit zal er namelijk voor zorgen dat er een meer comfortabele zithouding mogelijk is. Wanneer u wilt televisie kijken of een boek wilt lezen kan dit erg handig zijn. Bij een elektrisch verstelbare boxspring zal u wel meer betalen, maar daar tegenover staat dat u er erg veel plezier van zult hebben. Ervaring wijst uit dat mensen die eerder een elektrische verstelbare boxspring hadden, bij aanschaf van een nieuw bed voor hetzelfde systeem kiezen. Dat zegt ook wel wat.

Soorten afstandsbedieningen elektrisch verstelbare boxsprings

  1. Een radiografisch bedienbare boxspring waar u niet hoeft te richten op de ontvanger met de afstandsbediening.
  2. Een infrarood afstandsbediening waar wel gericht moet worden op de ontvanger.
  3. Een bedrade afstandsbediening, die als voordeel biedt dat er geen batterijen vervangen dienen te worden en deze niet kwijt te raken is.

Bestellen elektrisch verstelbare boxsprings

Bosch Bedding heeft een grote collectie elektrisch verstelbare boxsprings. Deze kunt u natuurlijk online bekijken of kom gerust eens langs in één van onze winkels in Vianen of Rotterdam voor een professioneel slaapadvies. Zoals u misschien ziet is er geen categorie waar boxsprings onder staan die elektrisch verstelbaar zijn. Dit omdat alle boxspring die op de website te vinden zijn elektrisch verstelbaar te bestellen zijn. Dit valt namelijk onder de vele andere extra’s waarmee u een boxspring helemaal naar eigen wens kan samenstellen. Zo kunt u ook o.a. de kleur en het matras kiezen.

Eleketrisch verstelbare boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten

  • Verstelbare elektrische boxspring 140X200
  • verstelbare elektrische boxspring 160×200
  • verstelbare elektrische boxspring 180×200
  • verstelbare elektrische boxspring 180×210
  • verstelbare elektrische boxspring 200×200