Betaalmethodes

Je kan via onze website boxsprings, matrassen, topmatrassen, dekbedden, kussens en accessoires kopen. Wij maken het je graag zo eenvoudig mogelijk en bieden daarom verschillende betaalmethodes aan. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes en de meest gestelde vragen.

Wat zijn de online betaalmogelijkheden?

Bij Bosch Bedding bieden we verschillende mogelijkheden aan om online jouw producten te kunnen betalen. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken vind je hier een overzicht van al onze betaalmogelijkheden:

  • – iDEAL: Bij Bosch Bedding is het gemakkelijk om jouw producten via iDEAL te betalen. iDEAL wordt ondersteund door alle bekende Nederlandse banken.

 

  • – PayPal: Bij Bosch Bedding betaal je veilig met PayPal en is daarnaast jouw aankoop beschermd. Voor PayPal dien je wel een account te hebben.

 

  • – Giropay (Duitsland): Giropay is een betaalsysteem die gericht is op de Duitse markt. Het is vergelijkbaar met iDEAL dus je betaalt veilig en gemakkelijk.

 

  • – SOFORT Banking (Duitsland): Sofort banking is een Europese betaalmethode die in Duitsland populair is. Zonder account kan je gemakkelijk online betalen.

 

  • – KBC/CBC Betaalknop (België): Deze betaalmethode is voor klanten van de Belgische banken. Hiermie kan je gemakkelijk en veilig online betalen.

 

  • – Bancontact (België): Via Bancontact betaal je in België gemakkelijk en veilig online.

 

  • – Betaal bij levering: Ga voor zekerheid en kies betalen bij levering. Je betaalt je boxspring contant aan de deur.

 

  • – Overboeken per bank: Het is ook mogelijk om het (resterende) bedrag per bank over te maken. Maak het bedrag 2 dagen voor levering over zodat het geld op de rekening staat. 

Kan ik betalen bij de bezorging?

Het is zeker mogelijk om te betalen bij bezorging. Je betaalt contant aan onze bezorgers of maakt het voor bezorging over per bank.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Het is heel simpel, bij bestellingen boven de €50,- is de verzending geheel gratis. Bij bestellingen onder de €50,- rekenen wij €4,95 verzendkosten.