Betaalmethodes

Je kan via onze website boxsprings, matrassen, topmatrassen, dekbedden, kussens en accessoires kopen. Wij maken het je graag zo eenvoudig mogelijk en bieden daarom verschillende betaalmethodes aan. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes en de meest gestelde vragen.

Wat zijn de online betaalmogelijkheden?

Bij Bosch Bedding bieden we verschillende mogelijkheden aan om online jouw producten te kunnen betalen. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken vind je hier een overzicht van al onze betaalmogelijkheden:

 • – iDEAL: Bij Bosch Bedding is het gemakkelijk om jouw producten via iDEAL te betalen. iDEAL wordt ondersteund door alle bekende Nederlandse banken.

 

 • – PayPal: Bij Bosch Bedding betaal je veilig met PayPal en is daarnaast jouw aankoop beschermd. Voor PayPal dien je wel een account te hebben.

 

 • – Giropay (Duitsland): Giropay is een betaalsysteem die gericht is op de Duitse markt. Het is vergelijkbaar met iDEAL dus je betaalt veilig en gemakkelijk.

 

 • – SOFORT Banking (Duitsland): Sofort banking is een Europese betaalmethode die in Duitsland populair is. Zonder account kan je gemakkelijk online betalen.

 

 • – KBC/CBC Betaalknop (België): Deze betaalmethode is voor klanten van de Belgische banken. Hiermie kan je gemakkelijk en veilig online betalen.

 

 • – Bancontact (België): Via Bancontact betaal je in België gemakkelijk en veilig online.

 

 • – Betaal bij levering: Ga voor zekerheid en kies betalen bij levering. Je betaalt je boxspring contant aan de deur.

 

 • – Overboeken per bank: Het is ook mogelijk om het (resterende) bedrag per bank over te maken. Maak het bedrag 2 dagen voor levering over zodat het geld op de rekening staat.

 

 • – IN4: Betalingen moeten niet moeilijker zijn dan één, twee, drie, vier. Maar hoe werkt in4 precies? Stel dat je een grote aankoop moet doen, maar het is momenteel niet mogelijk om het volledige bedrag te betalen. Misschien wil je de kosten liever spreiden over vier termijnen, zonder schulden of extra kosten te moeten maken. Of misschien wil je gewoon geld overhouden voor andere leuke dingen. In dat geval is in4 een interessante betaalmethode om te overwegen.In4 is de enige betaalmethode waarbij je zonder rente kan betalen in vier gespreide termijnen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over extra kosten of financiële lasten. Hoe werkt het? Je betaalt het volledige aankoopbedrag in vier termijnen, die je kan aflossen binnen 90 dagen. Zo heb je de mogelijkheid om je kosten te spreiden, terwijl je toch kan genieten van je aankoop.
  Stap 1: Selecteer in4 als betaalmethode tijdens het afrekenen en het systeem zal snel een gegevenscontrole uitvoeren.

  Stap 2: Eerste betaling en bestelling, Voldoe de eerste betaling direct en je boxspring wordt besteld.

  Stap 3: Tweede, derde en vierde termijn betalen

  Voldoe de tweede betaling binnen 30 dagen, Voldoe de derde betaling binnen 60 dagen en de vierde betaling binnen 90 dagen. Zo eenvoudig is het!

Kan ik betalen bij de bezorging?

Het is zeker mogelijk om te betalen bij bezorging. Je betaalt contant aan onze bezorgers of maakt het voor bezorging over per bank.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Het is heel simpel, bij bestellingen boven de €50,- is de verzending geheel gratis. Bij bestellingen onder de €50,- rekenen wij €4,95 verzendkosten.