Opbergbed

Als u een dag hard gewerkt hebt en moe thuis komt, is het belangrijk dat u ‘s avonds in een lekker bed stapt. U kunt als u opbergruimte te kort komt kiezen voor een comfortabel opbergbed, dat uw lichaam optimaal ondersteunt door de pocketvering en koudschuim omschuiming. Het opbergbed zal u een gevoel geven van comfort en luxe. Dus als u de slaapkamer opnieuw gaat inrichten en u heeft al te weinig opbergruimte denk dan eens aan een opbergbed.

Weinig ruimte in de slaapkamer? 

Onze bedden met opbergruimte bieden de oplossing om meer spullen kwijt te kunnen. Door de ruimte in iedere box van het bed optimaal te benutten kunt u uw extra kussens, dekbedden en zomer- of winterkleding eenvoudig opbergen in uw bed.

  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering

Opbergruimte onder het bed

Onze opbergbedden zijn uiterst comfortabel en hebben een handige opbergruimte onder het bed. Dit is een praktische oplossing om meer opbergruimte te creëren in uw slaapkamer. Het opbergbed boxspring heeft een luxe en fraaie uitstraling en past in elk slaapkamer. Het opbergbed bestaat uit 2 solide houten onderbakken en 2 pocketvering meebewegende matrassen met daaroverheen een luxe topdekmatras van koudschuim. Daarnaast wordt er standaard een meegestoffeerd hoofdbord geleverd in dezelfde kleur als de boxspring.

Creëer meer ruimte in uw slaapkamer

Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw slaapkamer door te kiezen voor een bed met opbergruimte. Deze bedden zijn voorzien van een kantelmechanisme in iedere box, zodat u makkelijk bij de ruimte kunt in uw bed. Zo wordt het opbergen van spullen die u niet vaak gebruikt wel heel erg makkelijk.

Prijzen van een opbergbed

De prijs van een opbergbed is afhankelijk van het type en de maat die u kiest. Binnen ons assortiment kunt u heel makkelijk uw prijs bepalen door een opbergbed boxspring te openen en uw maat in de rechter kolom te selecteren. Hoe breder het bed hoe meer opbergruimte. Naast de breedtemaat van het bed met opbergruimte kunt u ook het slaapcomfort geheel naar eigen wens samenstellen. Zo heeft u de keuze tussen een koudschuim of nasa topper en is de hardheid van het matras te upgraden naar een 1000 veers matras. U krijgt dus niet alleen meer ruimte in uw slaapkamer, maar ook op het slaapcomfort hoeft u geen concessies te doen.

Montage van de bedden

Dit type bed is voorzien van een speciaal scharnier mechanisme om ervoor te zorgen dat iedere box afzonderlijk te openen is. Wij leveren de bedden geheel gratis in de Benelux en bieden u na aankoop de mogelijkheid om het boxspring met opbergruimte door ons te laten monteren. Onze professionele chauffeurs hebben veel ervaring met de montage van een bed met opbergruimte en u behoudt de garantie, doordat wij er zeker van zijn dat het bed juist is gemonteerd.

Voordelen van een bed met opbergruimte

De bedden met opbergruimte bieden niet alleen extra ruimte aan mensen die een kleine kamer hebben, maar voor iedereen. Door het scharniersysteem is de boxspring makkelijk op te tillen en wordt de opbergruimte zichtbaar. Omdat het matras omhoog gaat kan deze altijd open en hoeft u niet bang te zijn dat u er niet helemaal bij kan. Er zijn ook bedden met opbergruimte waar lades inzitten, het grote nadeel hiervan is dat deze dan niet altijd geheel kunnen worden uitgetrokken. Hierdoor valt het effect van de opbergruimte een beetje in het niet. Bij het bed met opbergruimte van Bosch Bedding hoeft u zich geen zorgen te maken. Doordat het systeem omhoog opengaat heeft u geen extra ruimte nodig naast het bed. U kunt altijd gemakkelijk uw spullen erin leggen, maar even makkelijk er weer uithalen. Kies dus voor een functioneel bed met opbergruimte en geniet van de extra ruimte.

Waarom bij Bosch Bedding kopen

Bij Bosch Bedding bieden wij een aantal designs aan. Hierdoor kunt u een boxspring met opbergruimte kiezen die past in uw slaapkamer. Door ook nog de kleur zelf te kiezen krijgt u een perfect uitziende slaapkamer. Daarnaast bezorgen wij het bed met opbergruimte geheel gratis in heel de Benelux. U hoeft dus niet bang te zijn dat er extra kosten worden gerekend voor bezorgen. Een ander groot voordeel is dat u pas hoeft te betalen bij aflevering. Wij vragen geen aanbetaling vooraf, u kunt gewoon aan de deur betalen. Er is zelfs de mogelijkheid om de boxspring 90 dagen na aankoop om te ruilen, wanneer het slaapcomfort niet past bij uw wensen. Wilt u verzekerd zijn van een kwalitatief bed met opbergruimte waar u nog lang plezier van heeft, koop hem dan bij Bosch Bedding.

Opbergbed kopen 

Bij Bosch Bedding heeft u een ruime keuze in betaalbare opbergbedden. U kunt onze collectie online bekijken maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Vianen. Het opbergbed is meestal op voorraad en kan dus snel geleverd worden. Dus bent u nu op zoek naar een goedkoop opbergbed of toch iets meer luxe, bij Bosch Bedding vind u altijd wel een aanbieding die bij u past. Deze wordt geheel gratis bij u thuis bezorgd en u hoeft pas te betalen als het bed afgeleverd wordt. Uiteraard hebben wij ook diverse accessoires die kunnen worden geleverd bij een opbergbed zoals een nachtkastje, dekenkist of een lover’s bench. Allemaal in de kleur van het bed, zodat u dit kan aanpassen aan de stijl van uw slaapkamer meubels