Traagschuim kussen

Traagschuim hoofdkussens vormen zich naar de warmte van het lichaam. En zijn gemaakt van hoogwaardig visco-elastisch schuim (ook wel NASA schuim genoemd) . Traagschuim komt langzaam terug in zijn  oorspronkelijke vorm, daardoor behoudt het altijd zijn oorspronkelijke vorm en geeft het de hele nacht een perfecte comfortabele ondersteuning voor hoofd, nek en schouder. Een ergonomisch kussen mag niet ontbreken in uw slaapkamer. U vindt hieronder een aantal van de beste traagschuim kussen aanbiedingen.

 • ANNA Pillow

  Aanbieding! ANNA Pillow Oorspronkelijke prijs was: €99,90.Huidige prijs is: €49,95.
  Stel samen
 • ANNA Wolken Kussen

  Aanbieding! ANNA cloud pillow Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €29,95.
  Stel samen
 • ANTI-snurk traagschuim kussen

  Aanbieding! Anti_snurk_traagschuim_kussen Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €27,95.
  Stel samen
 • Anti-stress Hoofdkussen 1 + 1 GRATIS

  Aanbieding! Anti stress Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €29,95.
  Stel samen
 • Comfort hoofdkussen 1+1 Gratis

  Aanbieding! 1 + 1 gratis comfort Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €25.
  Stel samen
 • Dekbed + 2 hoofdkussens

  Aanbieding! Oorspronkelijke prijs was: €89,95.Huidige prijs is: €59,95.
  Stel samen

Drukverlagende NASA technologie

Traagschuim is ontwikkeld door NASA. Het schuim zorgde ervoor dat de astronauten niet teveel druk op het lichaam ondervonden door de lancering. Na jaren gebruikt te zijn in ziekenhuizen en zorginstellingen is het ook beschikbaar geworden voor de consumenten markt. Traagschuim reageert op uw lichaamswarmte en vormt zich daarna langzaam in de juiste en meest comfortabele orthopedische vorm. Hierdoor liggen uw hoofd, nek en schouder in de correcte stand waardoor klachten verminderd en verlicht worden. Een prettige bijkomstigheid is dat door de houding waarin u slaapt het snurken verminderd, omdat u beter adem kunt halen.

Nekklachten

Er zijn veel verschillende soorten nekklachten. Nekklachten kunnen bestaan uit een stijve nek, hoofdpijn vanuit de nek, of een chronische nekpijn. Bij hele zware nekklachten, zoals een hernia, whiplash, nekslijtage of reumatische klachten, zal de nek zo optimaal mogelijk moeten worden ondersteund en beschermd, hierdoor zullen nekspieren en nekwervels rust krijgen. Een bezoek aan de fysiotherapeut zal ook zeker zorgen voor verlichting van de klachten. Bij Bosch Bedding kunnen wij u een neksteun hoofd kusssen adviseren die bij uw klachten past. Zo hebben wij ergonomische en orthopedische kussens in onze collectie, gemaakt van traagschuim of latex. Vaak ontstaat dit soort nekklachten door een ongewone slaaphouding. Daarom zijn er ergonomisch gevormde kussens in vele vormen en maten bij ons te koop, om ervoor te zorgen dat u de slaaphouding aanneemt die het minst belastend is voor hoofd, nek en spieren in uw nek. Onze collectie orthopedische kussens is zorgvuldig samengesteld door jarenlange ervaring met klanten en fysiotherapeuten.

Traagschuim hoofdkussen

Een ergonomisch traagschuim kussen heeft een speciale ondersteunende rol met soms ook nog een uitsparing om uw hoofd, nek en schouder nog beter te ondersteunen. Het traagschuim kusssen is bedoelt voor de echte probleem slapers die op zoek zijn naar het ideale lighouding, zodat u pijnloos en in een natuurlijke stand zult kunnen slapen. U kunt kiezen uit 2 verschillende neksteun hoogtes.

 • Vormt naar de contouren van hoofd, nek en schouder
 • Reageerd op warmte
 • Verlaagt de druk op spieren gewrichten en vermindert nekpijn
 • Vermindert snurken, hoofdpijn, slapeloosheid en stress.
 • Afneembare hoes, wasbaar op 30 graden

Een goed traagschuim kussen is belangrijk 

Overdag tijdens ons werk of sporten corrigeren we onze houding automatisch zonder dat we dat zelf merken. Maar als we gaan slapen vervalt deze functie, en zakt ons lichaam in de meeste vreemde houdingen . Wanneer we deze houding niet zouden corrigeren door een goed matras of een goed kussen, worden we wakker met klachten en zullen we ons ook zeker niet fit voelen. Dus slaapt u bijvoorbeeld op een opschudkussen of propkussen en blijft u klachten houden denk dan zeker eens aan een anatomisch gevormd goed kussen. Een goed kussen zal ervoor zorgen dat uw hoofd niet ver weg zakt en dat uw hoofd ten opzichte van uw wervelkolom recht blijft liggen. Om te zorgen dat uw lichaam in de juiste houding komt te liggen is het ook belangrijk dat u de juiste dikte hoofdkussen kiest. Het kussen mag nooit veel dikker zijn dan de breedte van uw schouder. Een kussen kopen is niet makkelijk, bestel online of kom gerust eens langs voor een goed slaapadvies in onze winkel.

 

Specificaties van een goed traagschuim kussen:

 • De ruggenwervel en nek blijven in liggen in één rechte lijn
 • Het hoofd heeft voldoende comfort tijdens de nachtrust
 • De nekwervels worden optimaal ondersteund
 • Transpiratie vocht wordtgoed verwerkt
 • Laat uw schouder niet te ver weg zakken in het matras
 • Kussen is niet veel breder als de schouder

 

Traagschuim kussen kopen

Alleen met de juiste ondersteuning kan je comfortabel slapen in bed. Dus wordt u wel eens wakker met een pijnlijke of stijve nek. Met een traagschuim kussen kan je hier snel een eind aan maken. De druk word namelijk gelijkmatig verspreid, hierdoor kan het orthopedisch traagschuim kussen voldoende ondersteuning bieden. Dus koop vandaag nog online een traagschuim  kussen bij Bosch Bedding en ontvang die morgen al in huis, zodat u ook elke ochtend weer energiek en uitgerust wakker wordt en fit aan een nieuwe dag kan beginnen.

 

Memoryfoam kussen

Memoryfoam  is een ander woord voor traagschuim. Doordat het kussen gemaakt is van een specifiek materiaal, verdeelt het gewicht zich gelijkmatig over het memoryfoam kussen. Je slaapt veel comfortabeler als voorheen!

 

Specificaties traagschuim kussen:

 

– Materiaal: 100% traagschuim (polyurethaan) kern

 

– Past in alle kussenslopen

 

– Zachte buitenlaag

 

– Buitenhoes is wasbaar (op 30 graden)