Beste klanten,

We hebben goed nieuws voor u! Als u een bestelling plaatst bij ons en uw ordernummer bewaart, maakt u kans op een geweldige prijs: €1000 extra vakantiegeld in de vorm van shop tegoed bij Bosch Bedding. Het enige wat u hoeft te doen is uw ordernummer te bewaren en te wachten op de loting.

Deze actie is bedoeld om onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen in ons bedrijf en om onze waardering te tonen. We weten dat u als klant keuze heeft en we willen u graag belonen voor het kiezen van ons.

Het is belangrijk om te weten dat de loting willekeurig zal zijn en dat iedereen die een bestelling plaatst met een ordernummer in aanmerking komt om te winnen. We zullen de winnaar bekendmaken via onze website en sociale media-kanalen, dus zorg ervoor dat u ons volgt om op de hoogte te blijven.

Als u nog geen bestelling heeft geplaatst, is dit het perfecte moment om dat te doen. Niet alleen maakt u kans op een geweldige prijs, maar u kunt ook profiteren van onze hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf en we wensen u veel succes bij de loting!

Met vriendelijke groet,

Bosch Bedding