Is een boxpring een goede investering?

In de tussentijd is een boxpring het meest populaire slaapsysteem in Nederland. Steeds meer mensen gaan over op dit slaapsysteem, omdat deze een hoger ligcomfort biedt dan een ledikant. Maar wat is eigenlijk het verschil? Een boxpring bestaat uit vier tot zes onderdelen:

  • – 2 onderboxen
  • – 1 of 2 matrassen
  • – 1 topmatras
  • – Het hoofdbord

In tegenstelling tot een boxpring bestaat een ledikant uit een constructie met een lattenbodem waar het matras op komt te liggen.

Het grote voordeel van een boxpring!

Er kan eigenlijk niet gesproken worden over één groot voordeel. Dit slaapsysteem biedt veel meer voordelen en iedereen ervaart de luxe van boxprings op een andere manier.  De voordelen op een rij:

  • – Een geweldig ligcomfort.
  • – De open structuur van de veren zorgt voor een goede ventilatie.
  • – Alles-in-1. Je hoeft daarnaast niet op zoek naar een goed matras.
  • – Een lange levensduur.

Waar moet je op letten bij de aankoop?

Zodra je besloten hebt om een boxpring te kopen is het belangrijk om een aantal punten te onthouden. Allereerst moet je bepalen welke afmeting je graag wil. Daarna is het belangrijk om te kiezen welk matras je nodig hebt, hierbij maak je de keuze uit het comfort en de hardheid. Om een keuze te maken houd je rekening met wat goed is voor je lichaam. Ten slotte stel je vast welke ligcomfort je graag hebt tijdens de nachtrust. Oftewel lig je tijdens je droomnacht graag steviger of zachter? Wanneer je dit vaststelt tijdens je zoektocht ben je al goed op weg.

Een boxpring hoeft niet duur te zijn.

Bosch Bedding biedt veel producten aan tegen een scherpe prijs. Vroeger waren boxprings erg duur, maar in de laatste jaren nemen de prijzen steeds verder af. Een boxpring hoeft niet duur te zijn! Door de producten direct vanuit de fabriek bij de consument aan huis te bezorgen maken wij het mogelijk om de juiste prijs/kwaliteit verhouding te hanteren. Hierdoor kunnen wij ons uiteindelijke doel realiseren. Wij willen iedereen de kans geven om te genieten van het heerlijke comfort en luxe gevoel van een boxpring.