De boxspring is te verkrijgen in verschillende maten, kleuren en uitbreidingen. Dit betekent dat het alleen maar makkelijker is om een boxspring te vinden die écht aan uw persoonlijke voorkeuren voldoet. Wat een boxspring zo speciaal maakt is dat het een heel comfortabel verend en ventilerend bed is. Niet gek dus dat hotels ook veel gebruik maken van boxsprings en daarom wordt een boxspring ook wel een hotelbed genoemd. Er zijn veel boxsprings in de aanbieding te vinden op de website.
  • Gratis thuisbezorgd
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Betalen bij levering

{{block type=”catalog/product_list” category_id=”44″ template=”catalog/product/list_seo.phtml”}}

Hotel boxspring 160×200

Zo hebben we de goede, maar goedkope Hotel boxspring , die bekend staat om een fraai hoofdbord, comfortabel matras en die goed ventilerend is. Als u kiest voor de Hotel boxspring aanbieding haalt u een duurzaam product in huis tegen een scherpe prijs.

Boxspring 160×200 met opbergruimte

Onze boxspring is naast een vaste boxspring ook verkrijgbaar met opbergruimte. Door gebruik te maken van een opbergvak in de box beschikt u over meer ruimte in de slaapkamer. Iedere box is voorzien van een scharnier waarmee u het matras en gedeelte van de topper omhoog kan duwen. Hierdoor heeft u toegang tot de opbergruimte in uw boxspring. Wanneer u in plaats van 200 cm kiest voor een 210 cm lange boxspring heeft u uiteraard weer net iets meer ruimte in de box.

 

AANBIEDING BOXSPRING 160×200 cm

U kunt bij Bosch Bedding aantrekkelijk geprijsde boxsprings vinden. De boxsprings hebben de juiste prijs/kwaliteit verhouding voor een uitstekende nachtrust. Je kunt bij ons voor het lagere segment terecht maar ook voor het hogere segment. Bij onze boxspring aanbiedingen krijgt u de scherpste prijzen op het gebied van boxspring bedden. De meeste boxsprings zijn uit voorraad leverbaar. Ze worden gratis bij u thuisbezorgd en u betaalt pas bij aflevering. De boxsprings die op voorraad zijn kunnen binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd worden. Profiteer van de boxspring aanbieding en bestel uw bed makkelijk online en betaal uw boxspring bij aflevering, of via ons veilige betaalsysteem. 

GOEDKOPE BOXSPRING 160×200 cm

Wil u een kwaliteits boxspring maar mag deze ook weer niet te duur zijn kom dan eens kijken in de showrooms van Bosch Bedding.  Daar hebben wij een grote collectie goedkope boxsprings. Doordat wij een eigen productielijn hebben in Nederland kunnen wij voor een zeer aantrekkelijke prijs betaalbare boxsprings leveren. Deze worden direct vanuit de fabriek gratis bij u thuis bezorgd door onze ervaren chauffeurs. Een bijkomend voordeel van een eigen productielijn is dat wij daardoor minder kosten hebben en wij kunnen de goedkopere boxsprings sneller leveren. De meeste boxsprings zijn vaak uit voorraad leverbaar.

Elektrische boxspring 160×200

Naast een vaste box en een boxspring met opbergruimte zijn alle boxsprings bij ons ook leverbaar als elektrische boxspring. Dit zorgt ervoor dat u beide kanten van de boxspring afzonderlijk omhoog en omlaag kan bewegen door gebruik te maken van een afstandsbediening. Bij deze elektrische boxsprings wordt een split topper geleverd. Hierdoor schuift het topmatras niet alle kanten op wanneer u het hoofd- of voeteneinde omhoog of omlaag beweegt.

Waarom uw boxspring kopen bij Bosch Bedding?

Door de jaren heen hebben wij veel klanten geholpen aan een nieuwe boxspring. Dit komt door onze goede service en voorwaarden. Iedere boxspring is door uzelf samen te stellen via onze webshop of in onze showroom. Hierbij kunt u denken aan kleur en slaapcomfort. In vier simpele stappen stelt u uw boxspring naar eigen wensen en behoeftes samen. Onze boxspring collectie is uiteraard in verschillende maten verkrijgbaar. Naast een boxspring van 160 cm breed kunt u bij ons ook terecht voor een boxspring van 120, 140, 180 en 200 breed. Wat betreft de lengte van de boxspring kunt u naast een 200 cm lang bed ook kiezen uit een 210 cm lang bed.

Gratis geleverd in de gehele Benelux

Alle boxsprings bij Bosch Bedding hebben een garantie van minstens 5 jaar en worden gratis bij u thuisbezorgd in de Benelux. Wanneer u interesse heeft in een boxspring en deze eerst eens wilt uitproberen, dan kunt u gerust langskomen in een van de winkels. Het is belangrijk dat de boxspring naar wens is aangezien een goede nachtrust om verschillende redenen erg belangrijk is. Onze chauffeurs komen bij u thuis en kunnen uw boxspring tegen een meerprijs ook voor u in elkaar zetten.