Het grootste aanbod aan boxsprings 160×200

Ben je aan een nieuw bed toe? Dan is een boxspring zeker geen slecht idee. En niet zomaar een boxspring, maar een waar je comfortabel in slaapt. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de beste boxspring, om een miskoop te voorkomen? Zoek je naar de beste en goedkoopste boxspring? Maak dan zeker kennis met het uitgebreide aanbod van Bosch Bedding. Wij hebben een groot aanbod aan boxsprings in de maat 160×200 en ze zijn zelfs verkrijgbaar in een elektrische uitvoering. Bekijk hieronder het gehele aanbod of neem contact op met een van onze slaapexperts.

    • ✅   Bij ons betaalt u pas bij de levering.
    • ✅   Wij bieden een 90 dagen slaapgarantie.
    • ✅   Wij bezorgen uw boxspring gratis bij u thuis.

 

Wat verstaat men onder een boxspring?

Een boxspring bestaat uit een bedbodem, een matras, een hoofdbord en een topdek matras die samen één geheel vormen. De bedbodem is een box met vering en daarbovenop een matras en een topper. Een goede boxspring zorgt voor een hoog slaapcomfort en geeft extra uitstraling aan je slaapkamer. Een boxspring moet passen Een boxspring moet in de eerste plaats goed passen bij degene die het bed het meeste zal gebruiken. Een boxspring kopen doe je niet alle dagen en is tenslotte een belangrijke investering. Een miskoop moet je dus vermijden. Een boxspring geeft maximaal slaapcomfort en daar is het uiteindelijk toch om te doen.

Boxspring 160×200 vraagt een goede pocketvering

Het boxspring moet bij zwaardere mensen in elk geval over een goede pocketvering beschikken. Deze variant zorgt voor een nodige vaste ondervering. Die past zich probleemloos aan. Een vaste ondervering combineer je het best met een matras welke ook uit pocketveren bestaat. Voor gezond en comfortabel slapen koop je het best een matras met minstens 500 pocket veren per vierkante meter, verdeeld in zeven zones. Hoe hoger het aantal veren hoe beter de stabiliteit van je matras. Hoe meer zones hoe steviger de gebieden waar het meeste gewicht op terecht komt.

Boxspring met goede toplaag

De toplaag van je boxspring beschikt over voldoende veerkracht om er voor te zorgen dat je niet in een kuil zakt. Een goed materiaal voor zo’n toplaag is koudschuim met een minimale dikte van negen centimeter. Controleer zeker het HR-nummer op het label van ieder matras. HR staat voor “High Resilience”. Hoe hoger dit nummer hoe beter. Dit kenmerk voor schuimmaterialen geeft hun elasticiteit en weerstand weer. Hoe hoger het HR-nummer hoe beter de elasticiteit, de veerkracht en duurzaamheid van het gekozen matras. Kies voor een boxspring voor nog meer comfort.

Aangepaste matras bij overmatig transpireren

Transpireer je veel, ook tijdens je slaap? Kies dan een goed ademende schuimlaag. Dat voorkomt vervelend transpireren tijdens je slaap. Koudschuim of latex is het materiaal dat hier het best aan voldoet. In dit kader is ook een matrasovertrek uitgerust met een omlopende band een aanrader. Zo wordt de ontstane warmte als gevolg van het overmatig transpireren tijdig afgevoerd.

De beste boxspring 160×200 kopen

Zoek je naar de beste boxspring aanbieding? Wil je de beste boxspring kopen? Hou dan zeker rekening met:

  • Voldoende ruimte in je bed: dat zorgt niet alleen voor gezond slapen maar geeft ook een ontspannen gevoel. Voor maximaal slaapcomfort is een elektrische boxspring je beste koop
  • Koop een boxspring met een zogenaamde mirco pocketvering zowel voor de box als de matras. De box heeft minstens 260 veren per vierkante meter. Het matras beschikt over minstens 500 veren per vierkante meter. Hoe hoger het aantal veren hoe beter het slaapcomfort
  • Een toplaag uit koudschuim met een HR45 en hoger geeft je de beste ondersteuning.Vele keuzemogelijkheden, boxsprings zijn er in vele materialen, uitvoeringen, (trendy) kleuren, prijzen en maten. Die kleuren variëren van het neutrale wit, grijs en zwart tot bruin en blauw.

Wil je een boxspring kopen? Beslis dan zeker niet in een handomdraai. De verschillende boxspring aanbiedingen vergelijken kan je heel wat doen besparen. Bespaar nooit op kwaliteit, zeker niet als je de beste boxspring zoekt. Zorg er in de eerste plaats voor dat die boxspring aanbieding aan alle voorwaarden voldoet om een vervelende miskoop te vermijden. Zoek je naar de beste boxspring en boxspring outlet? Voor je een definitieve beslissing neemt, maak je best kennis met het uitgebreide gamma boxsprings van boxspring outlet Bosch Bedding.