Boxspring bestellen in Arnhem

Altijd al een boxspring willen hebben, altijd al op zoek geweest naar het juiste comfort, dan bent u bij Bosch Bedding aan het juiste adres, u woont in Arnhem? Bosch Bedding levert door de gehele Benelux, vanuit uw luie stoel, kunt u uw bed volledig zelf samenstellen, u kunt kiezen voor een vlakke box, indien u wat steviger wilt liggen, maar wat is nou een vlakke box, box is de onderkant van uw bed, die bestaat uit een houten bekisting afgedekt met een dikke koudschuim laag, deze box voelt stevig, een verende box, wilt zeggen, dat er in de onderkant pocketveren verwerkt zijn, dit geeft u uiteraard meer ondersteuning, ook kunt u de keus maken voor een elektrisch verstelbaar bed, ook hier zitten pocketveren in verwerkt, anders zou u uw bed niet kunnen verstellen, de elektrische boxsprings bij Bosch bedding, zijn zowel in het bovenste als onderste gedeelte te verstellen, hoofd en voeten gedeelte afzonderlijk, ook is het mogelijk om zowel hoofd als voeten gedeelte gelijktijdig te verstellen in de voor u gewenste hoogte, bovenop de box ligt het matras, de keuze is ruim, u bepaalt zelf wat voor u het matras is wat aan al uw verwachtingen voldoend, uiteraard afhankelijk van uw gewicht, wij hebben pocket veer 500 med geschikt tot 80 kg met vijf zones voor optimale ondersteuning, en 500 firm voor boven de 80 kg, ook kunt u ervoor kiezen om een pocketveer 1000 te nemen, hiervoor geldt hetzelfde 1000 med tot 80 kg 1000 firm voor boven de 80 kg, echter is de pocketveer 1000 uitgevoerd met 7 zones, voor nog meer ondersteuning.

De voordelen van een boxspring

Maar niet alleen het oog wilt wat, misschien nog wel veel belangrijker is het extra comfort en ondersteuning die een boxspring biedt. Zo heeft u met een dubbele vering in zowel de onderbox als het matras een exclusieve dubbele vering waardoor u het gevoel van een hotelbed ervaart. Door de tweedeling van matras en topdek-matras, kan er een extra werking toetreden die de rug en de nekwervel ondersteund. Ook de matrasvering kan extra ondersteunend worden uitgebracht doordat het topdek-matras de functie beoefend van verzachting en comfort.

Vlakbij Arnhem persoonlijk advies

Mocht u persoonlijk advies wensen? Dat kan uiteraard in één van onze winkels door heel Nederland. Kijkt u op de website welke winkel het dichts bij u in de buurt zit. Onze slaapadviseurs geven gratis en vrijblijvend een persoonlijk advies, waardoor u uiteindelijk goed op de hoogte bent van wat de verschillende opties zijn en welke het beste bij u past.

De onderkant, in combinatie met uw matras is de basis van uw boxspring, maar er is nog meer, onze boxspring aanbiedingen zijn uitgevoerd, met een topper, waar is nou die topper voor zou u zich afvragen, de topper heeft meerdere functies, de hoofd functie is uw extra comfort, stel uw wilt een stevige onderkant, maar toch het idee hebben dat u wat zachter ligt, dan heeft u met uw topper, indien u voor een wat softer materiaal kiest, het juiste effect, ook in ons assortiment toppers is er een ruime keus, Bosch bedding, heeft koudschuim toppers, een materiaal wat het meest ventilerend is, u kunt zelfs kiezen voor stevig of soft, latex is natuur rubber, goed ventilerend, maar vormt iets meer naar uw lichaam, en zoals het in de volksmond heet, NASA schuim, uitermate geschikt voor mensen met reuma, fibro, of last hebben van bepaalde drukpunten.

Bosch bedding levert het allemaal. U kiest eerst voor uw slaapcomfort, dan laat u uw ogen gaan, over onze uitgebreide collectie wat betreft de modellen, zo ziet u een ruimschoots aanbod voorbij komen, de breedte de lengte zelfs de kleur, u hoeft uw deur niet eens meer uit, Arnhem en omstreken. Kunnen op onze webshop terecht, voor die luxe uitstraling. Dat luxe slaap comfort, waar u altijd al van gedroomd heeft. Wij als team van Bosch bedding, staan klaar voor u, om uw zelf samengestelde bed vakkundig bij u te komen monteren.

Lijkt het u niet heerlijk, om binnenkort, heerlijk te kunnen wegdromen, in een goedkope boxspring waar u altijd al van gedroomd heeft, door te bestellen bij Bosch bedding, komt uw droom uit, zelfs in Arnhem.

De boxspring vandaag de dag is een bekend fenomeen. Het lijkt wel alsof de simpele bed frames langzaam van de markt verdwijnen. Maar waarom, is een boxspring zo veel beter en/of mooier? Smaak is natuurlijk persoonlijk, maar het is inderdaad een feit dat een boxspring over het algemeen als mooier wordt beschouwd. Dit komt door de mogelijkheid om alle onderdelen zoals de onderbox, het matras, het hoofdboard en zelfs de topper mee te stofferen in de uitgekozen kleur stof. Dit maakt de gehele boxspring stijlvoller, maar ook rustiger wat toch vaak een uitgangspunt is voor een meubel bestemd voor de slaapkamer.

Best verkochte boxsprings in de regio Arnhem:

Boschbedding heeft wekelijks leuke aanbiedingen op verschillende modellen boxsprings. Dus houdt u deze goed in de gaten want wie weet zit uw favoriete boxspring hierbij en kunt u profiteren van een groot prijstechnisch voordeel. De website is gebruiksvriendelijk ingericht zodat u alle opties kunt aanklikken met een overzichtelijke prijsindicatie. Zo kunt u alle modellen met bijbehorende prijzen goed tegen elkaar afwegen. Van een eenpersoons boxspring tot een goedkope boxspring 180×200 wij hebben het allemaal.