Boxspring Houten

Bent u op zoek naar een boxspring in Houten? Wij hebben een ruim assortiment van boxsprings in onze webshop. Hierbij kunt u denken aan betaalbare boxsprings met een 300 of 500 veers matras tot een boxspring met luxe uitstraling, sierlijst en een geïntegreerde tv lift.

Bosch Bedding boxspring assortiment in Houten

Bosch Bedding heeft al ruim 50 jaar ervaring in de boxspring markt. Door deze ervaring kunnen wij iedere klant in onze winkel, maar ook via de webshop adviseren over de te bestellen boxspring. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod welke wij aanbieden via onze webshop in Houten. Dit varieert van onze standaard boxsprings, zoals de xxl boxspring en de King boxspring tot een chique boxspring met gecapitonneerd hoofdbord + voetbord met geïntegreerde tv lift. Speciaal voor nog meer comfort hebben wij ook een volledig elektrische boxspring. Naast boxsprings hebben wij een ruim assortiment aan accessoires, zoals hockers, dekbedden en kussens.

Boxspring winkel in Houten

Via onze online winkel kunt u ook in Houten eenvoudig een boxspring samenstellen. Wij leveren direct vanuit Nederland en wanneer u ons contact kunnen wij u in het Nederlands verder helpen. Twijfelt u of wilt u meer informatie over een bepaalde boxspring? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Andere interessante links:

  • Wat is een boxspring
  • Hoe werkt een tv lift?
  • Luxe als in een hotel
  • Wat is een pocketvering matras?
  • Welke topper moet ik kiezen?

XXL boxspring

Eén van de best verkochte boxsprings van Bosch Bedding. Betaalbaar en toch een goede kwaliteit. Dit komt door de solide box, pocketvering matras en een goed koudschuim topdekmatras. Deze boxspring kunt u in Houten al kopen vanaf € 249,-!

Londen boxspring

Dezelfde betaalbare kwaliteit als de Facebook boxspring, maar met een iets chiquere uitstraling door het gecapitonneerde hoofdbord. Deze boxspring kunt u in verschillende maten en kleuren bestellen of ga voor extra luxe en bestel de boxspring Londen met een elektrisch onderstel.

Opbergboxspring

Meer ruimte nodig in uw kamer? Wij hebben een speciale opbergboxspring welke extra opbergruimte onderin de box biedt. Ook deze boxspring is in meerdere kleuren te verkrijgen en is voorzien van een mooi hoofdbord.

Boxspring inclusief TV lift

Bijna iedere boxspring in ons assortiment welke wij leveren in Houten en heel de Benelux kunt u uitbreiden met een voetbord met geïntegreerde TV lift. Dit voetbord is ideaal wanneer u vlak voor het slapen gaan nog even TV wilt kijken. Hou er rekening mee dat de maximale grootte van de TV 32 inch bedraagt.

Waarom uw boxspring bij BoschBedding aanschaffen?

  • Betaalbare kwaliteit
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op het gehele assortiment
  • Advies op maat
  • Levering in heel de Benelux dus ook in Houten

Klanten review

Theo de Maassen

Ik woon in Houten en heb sinds een maand mijn boxspring aanbieding van Bosch Bedding in huis. Via de webshop heb ik mijn bestelling geplaatst en heb toen na 8 weken wachten mijn boxspring thuis ontvangen. Deze is voor mij ook nog in elkaar gezet. Ik raad iedereen in Houten aan om een boxspring via de webshop van Bosch Bedding te kopen.

Hein van Dongen

Al vanaf kinds af aan woon ik in Houten en was echt toe aan een goedkope boxspring. Na lang zoeken op internet kwam ik terecht op de website van Bosch Bedding. Nadat ze mij via de telefoon hebben geadviseerd over de juiste hardheid van het matras is mijn boxspring snel afgeleverd in Houten.

Inge de Laan

Na 10 jaar slapen op hetzelfde bed was ik echt toe aan meer comfort. Ik word ook een dagje ouder en kwam op Bosch Bedding door een vriend van mij. Na telefonisch contact te hebben gehad en de website te hebben bekeken heb ik vrij eenvoudig de boxspring king besteld. Na 8 weken binnen en kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.