Aanbieding!

Boxspring luxury Monaco met TV Lift

(4 klantbeoordelingen)

Vanaf 1.949

Wissen
Kom proefliggen in 1 van onze winkels - Klik hier

Koop de Boxspring Luxury Monaco met TV-lift bij Bosch Bedding

Op zoek naar een elegante boxspring met een Scandinavische uitstraling? De Boxspring Monaco met TV-lift is dan bij uitstek geschikt voor jou! Door een simplistisch en tegelijkertijd strak design is het een populair model.

De boxspring wordt standaard geleverd met een vlak onderstel, maar deze kan je verder upgraden. Daarnaast is het bed voorzien van 20 cm dikke pocketvering matrassen die natuurlijk gestoffeerd worden in dezelfde kleur als de boxspring.

Met een TV-lift aan het voeteneinde komt er een droom voor veel mensen uit. Bestel je via onze webshop dan heb je de ruimte voor  een 32-inch televisie in het multimedia voetbord. Wil je graag een groter formaat, kom dan langs in onze showroom en dan helpen onze slaapadviseurs je graag!

De Boxspring Luxury Monaco met TV-lift stel je als volgt samen

Jij bepaalt zowel de uitstraling als het slaapcomfort van je boxspring. Hiermee hopen wij dat je jouw droombed vindt. Via ons stappenplan nemen wij je helemaal mee bij het samenstellen van je boxspring.

Stap 1: Kies de afmeting
Waarschijnlijk heb je al bepaald welke afmeting je boxspring moet zijn. De meest populaire afmeting is een boxspring 180×200. Deze eerste stap is voor veel mensen afhankelijk van de grootte van een slaapkamer, hoe ze slapen en of ze met een partner genieten van een goede nachtrust. Weet jij al welke afmeting het wordt?

Stap 2: Bepaal de kleur
Een hele belangrijke factor die de uitstraling van je boxspring bepaalt is de kleur. Via onze webshop heb je de mogelijkheid uit verschillende kleuren die erg populair zijn. Zit de kleur die perfect past bij indeling van je slaapkamer er niet bij? Kom naar onze winkel en dan laten onze slaapadviseurs nog meer kleuren zien. Bovendien heb je niet alleen meer keuze uit de kleuren, maar je kan ook verschillende stoffen uitzoeken.

Stap 3: Selecteer het boxspring onderstel
Met een TV-lift aan het voeteinde heb je al een luxe accessoire, maar het kan nog comfortabeler door je boxspring onderstel een upgrade te geven. Standaard leveren wij een vlakke boxspring, maar je kan ook kiezen voor een koudschuim geveerd onderstel, een elektrische boxspring of een boxspring met opbergruimte.

* De optie van elektrische boxspring en boxspring met opbergruimte is niet mogelijk in de afmeting 120×200 cm.

Stap 4: Kies jouw matras comfort
De matrassen die geleverd worden bij onze Luxury Collectie zijn voorzien van een pocketveringsysteem. Bij Bosch Bedding heb je de keuze uit een 500-veers of 1000-veers pocketveringsysteem. Hoe meer veren er in het matras zijn verwerkt hoe beter de ondersteuning en drukverdeling voor uw lichaam is. Deze keuze baseer je op wat je fijn vindt liggen, maar als je bijvoorbeeld snel rugklachten hebt dan raden wij een 1000-veers matras te kiezen.

Stap 5: Kies de matras hardheid
Bij de matras hardheid heb je bij ons twee keuzes; medium of firm.Weeg je minder dan 80 kg, dan raden wij de medium matras hardheid aan. Weeg je meer dan 80 kg, dan krijgt je lichaam de beste ondersteuning met een firm matras hardheid.

Stap 6: Personaliseer je matras optimaal met het gewenste topmatras
Het belangrijkste onderdeel om je ligcomfort te bepalen is het topmatras. De matrassen verzorgen de ondersteuning, maar het topmatras bepaalt hoe jij ‘s nachts ligt. Wij hebben drie soorten toplagen; koudschuim, traagschuim of latex.

  • – Koudschuim ventileert goed en ligt wat steviger.
  • – Traagschuim ligt zachter, maar is ‘s nachts ook warmer.
  • – Latex combineert de andere toplagen.

Stap 7: Kies jouw favoriete pootjes
De laatste stap waar je een keuze in moet maken voordat je naar de accessoires gaat zijn de pootjes onder het bed. Bij Bosch Bedding heb je de keuze uit vier soorten pootjes. Jij maakt helemaal zelf de keuze!

  • – Rond zwart (14 cm hoog)
  • – Vierkant zilver (12 cm hoog)
  • – L-poot zwart/zilver (6 cm hoog)
  • – Trendy chroom (14 cm hoog)

Stap 8: Maak je slaapkamer af met nachtkastjes
Wil je jouw Boxspring Luxury Monaco met TV-lift helemaal afmaken bekijk dan al onze accessoires. Zo zijn onze nachtkastjes een perfecte aanvulling voor de uitstraling en is het ook nog functioneel. Wie kan er nou zonder nachtkastje?

Stap 9: Bestel inclusief of zonder montage
De laatste stap is waarschijnlijk de meest eenvoudige stap. Monteer jij je boxspring zelf of kies jij ervoor om volledig ontzorgd te worden door de montage over te laten aan onze enthousiaste en ervaren monteurs?

Product specificaties

Hoofdbord

Inbegrepen

Hoofdbord hoogte

120 cm

Hoofdbord breedte

Beide zijden 10 cm uitstekend

Hoofdbord dikte

15 cm

Matras kern

Pocketvering

Matras comfort

500-veers / 1000-veers

Matras hardheid

Medium / Firm

Matras hoogte

20 cm

Type topmatras

Naar keuze

Boxspring lighoogte

Minimaal 55 cm

Boxspring frame

Solide houten frame

Multimedia voetbord diepte

22 cm

Poten

Zilver / Zwart

Ventilatie

Uitstekend

Bekleding

Luxe meubelstof

Bezorging

Gratis thuisbezorgd in de BeNeLux

Levertijd

8 – 10 weken

Afmeting TV

Geschikt voor maximaal 42 inch, groter op aanvraag

Product specificaties

Hoofdbord

Inbegrepen

Hoofdbord hoogte

120 cm

Hoofdbord breedte

Beide zijden 10 cm uitstekend

Hoofdbord dikte

15 cm

Matras kern

Pocketvering

Matras comfort

500-veers / 1000-veers

Matras hardheid

Medium / Firm

Matras hoogte

20 cm

Type topmatras

Naar keuze

Boxspring lighoogte

Minimaal 55 cm

Boxspring frame

Solide houten frame

Multimedia voetbord diepte

22 cm

Poten

Zilver / Zwart

Ventilatie

Uitstekend

Bekleding

Luxe meubelstof

Bezorging

Gratis thuisbezorgd in de BeNeLux

Levertijd

8 – 10 weken

Afmeting TV

Geschikt voor maximaal 42 inch, groter op aanvraag