Boxspring zonder matras

Wanneer u op zoekt bent naar een nieuw bed zijn de mogelijkheden oneindig, zo ook bij Bosch Bedding. Wij hebben een enorm aanbod aan boxsprings voor u waar u deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Klinkt goed toch?

Voordelen van een boxspring zonder matras

Bosch bedding heeft al ruim 50 jaar ervaring als het gaat om bedden en heeft een duidelijke visie voor ogen. Iedereen verdient om een bed te hebben waar die goed in kan slapen. Wanneer u ervoor kiest om een boxspring bij Bosch Bedding te bestellen dan kiest u voor een persoonlijke slaapbelevenis waar u jarenlang van kunt genieten. Er is een goede prijs/kwaliteitsverhouding en de boxspring worden met veel zorg en onder strenge kwaliteitseisen gemaakt in Nederland.

Vanzelfsprekend zijn er op de website boxspring te vinden, maar ook losse matrassen, top matrassen en verschillende accessoires. Hierbij kunt u denken aan bed textiel, dekbedden en kussens. Het kan zo zijn dat u momenteel al een matras heeft die zo heerlijk ligt dat u deze het liefst wilt houden. Dat is helemaal geen probleem, want bij het kiezen van een boxspring is het mogelijk deze zonder matras te bestellen. Dit scheelt voor u weer kosten en heeft u niet een splinternieuw matras nodig welke u toch niet van plan was om te gebruiken. Zo heeft u nog veel meer mogelijkheden bij de keuze van een boxspring, zoals de kleur, een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring en de grootte van de boxspring.

Bespaar op uw boxspring en koop er één zonder matras

Het kan dus voorkomen dat u zelf al een goed matras heeft of dat u net een los nieuw matras heeft gekocht. Wij bieden u de mogelijkheid om alsnog een boxspring te kopen, maar dan zonder matras. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en bespaart u al gauw enkele honderden euro’s. Op deze manier hoeft u ook het matras niet op de grond te leggen, maar ziet de slaapkamer er ook meteen luxer uit. Naast boxsprings zonder matras kunt u bij ons ook zeer goede matrassen los kopen. Zo kan het natuurlijk ook voorkomen dat u al een boxspring heeft en juist alleen een nieuw matras wilt. Vaak gaat de boxspring langer mee dan het matras waar u op ligt.