Welkom op onze Cyber week pagina met de beste aanbiedingen tot wel -80% korting.

 • Boxspring aanbiedingen

  va € 295,-
  Klik hier

 • Matrassen aanbiedingen

  va € 99,-
  Klik hier

 • Accessoire aanbiedingen

  va € 14,95
  Klik hier

Het is Black Friday bij Bosch Bedding!

De periode van Black Friday is weer aangebroken. De tijd van hoge kortingen en mooie cadeaus. Bij Bosch Bedding laten wij deze periode niet zomaar aan ons voorbij gaan. Ben je op zoek naar scherpe prijzen en goede aanbiedingen? Bekijk dan snel onze boxspring Black Friday deals.

Boxspring deals

Is het tijd voor een nieuwe boxspring? Tijdens Black Friday hebben wij prachtige bedden met hoge kortingen tot 80%. Je vindt nu boxsprings vanaf €295,-! Dit is niet alles, want op onze webshop kies je nog een prachtig cadeau! Bestel nu meteen jouw nieuwe boxspring? Twijfel je nog en wil je graag een boxspring testen? Kom dan langs bij onze winkel in Vianen.

Matrassen deals

Is het na een aantal jaar tijd voor nieuwe frisse matrassen? Behalve onze bedden zijn ook onze matrassen nu extra scherp geprijsd. Het enige wat jij nog moet bepalen is het slaapcomfort! Profiteer nu nog van onze Pre-Sale, want OP=OP.

Accessoires deals

Wil jij je slaapkamer en je bed aankleden, maar weet je niet precies hoe? Met onze accessoires maak je het jezelf erg makkelijk! Kies voor nachtkastjes, dekbedden of kussens en profiteer meteen van de Black Friday aanbiedingen bij Bosch Bedding.

Nog meer keuze in onze winkel in Vianen

Tijdens de Black Friday periode hanteren wij hoge kortingen en geven wij prachtige cadeaus weg op onze webshop. Heb je toch vragen of wil je het product eerst zien voordat je het koopt? Kom dan naar onze winkel en dan staan onze slaapadviseurs voor je klaar. Bovendien heb je nog meer keuze uit verschillende cadeaus en krijg je meteen het cadeau mee bij de aanschaf van je bed. Tot snel!

Wat is Black Friday?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is altijd de vrijdag na Thanksgiving. In Amerika kijken ze er weken al dan niet maanden naar uit. De kerstperiode staat dan voor de deur en er worden natuurlijk cadeaus ingekocht door de mensen! Dit fenomeen heeft zich ondertussen verspreid over de hele wereld en ook in Nederland wordt het ieder jaar groter!