Wat is een elektrisch verstelbare boxspring 160×200

Een elektrisch verstelbare boxspring bestaat uit 3 onderdelen een onder box van 25 cm dik een elektrisch verstelbare matras voorzien van pocketvering en 20 cm dik. En daarop een 10cm dikke topmatras gemaakt van koudschuim of traagschuim, Het voordeel is dat u ieder onderdeel kunt aanpassen naar u eigen wensen van hardheid en comfort. Elektrisch verstelbare boxsprings zijn ook hoger als normale bedden waardoor u makkelijker in en uit het bed stapt.

Voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring 160×200

het voordeel van een elektrisch verstelbare boxspring is dat u het hoofd en voeteneind eenvoudig volledig automatisch omhoog en naar ben beneden kan verstellen in de voor u meest comfortabele lig houding. Daarnaast is het voordeel dat u niet uren hoeft te draaien om een prettige houding te vinden om bijvoorbeeld een boek te lezen of vanuit u bed goed televisie te kunnen kijken. tweepersoons elektrisch verstelbare boxsprings hebben twee of zonderlijk van elkaar te verstellen boxsprings hierdoor hoeft u partner niet in de zelfde houding te liggen als u en kan hij of zij ook gewoon in de vlakke lig stand slapen. Als u overweegt een elektrisch verstelbare boxspring te nemen is het aan te raden om te kijken of deze beschikt over een knieknik. Dit zal er namelijk voor zorgen dat er een meer comfortabele zithouding mogelijk is. wanneer u wilt televisie kijken of een boek wilt lezen kan dit erg handig zijn. Bij een elektrisch verstelbare boxspring zal u wel meer betalen, maar daar tegenover staat dat u er erg veel plezier van zult hebben en het verschil met andere boxsprings te merken is. Ervaring wijst uit dat mensen die eerder een elektrische verstelbare boxspring hadden bij aanschaf van een nieuw bed voor hetzelfde systeem kiezen. Dat zegt ook wel wat.

 

Soorten afstandsbedieningen elektrisch verstelbare boxsprings 160×200

  • Een radiografisch bedienbare boxspring waar u niet hoeft te richten op de ontvanger met de afstandsbediening.
  • Een infrarood afstandsbediening waar wel gericht moet worden op de ontvanger.
  • Een betraden afstandsbediening, die als voordelen biedt dat er geen batterijen vervangen dienen te worden en deze niet kwijt te raken is.

Bestellen elektrisch verstelbare boxspring 160×200

Bosch bedding heeft een grote collectie elektrisch verstelbare boxsprings. Deze kunt u natuurlijk online bekijken of kom gerust eens langs in één van onze winkels in Vianen of Rotterdam voor een professioneel slaapadvies. Zoals u misschien ziet is er geen categorie waar boxspring onder staan die elektrisch verstelbaar zijn. Dit omdat alle boxspring die op de website te vinden zijn de mogelijkheid hebben tot elektrisch verstelbaar. Dit valt namelijk onder de vele andere extra’s waarmee u een boxspring helemaal naar eigen wens kan samenstellen. Zo kunt u ook o.a. de kleur en het matras kiezen. 


Elektrisch verstelbare boxsprings zijn verkrijgbaar en verschillende maten

  • verstelbare elektrische boxspring 140×200
  • verstelbare elektrische boxspring 160×200

  • verstelbare elektrische boxspring 180×200
  • verstelbare elektrische boxspring 180×210
  • verstelbare elektrische boxspring 200×200