Eric Kuster boxspring

Eric Kuster staat bekend om zijn glamoureuze en exclusieve interieurs. Zijn liefde voor hotelkamers trekt hij graag door tot in huis. Zijn stijl is herkenbaar aan diepe warme kleuren zoals grijs, bruine en beige. In combinatie met het gebruik van luxe stoffen zoals velvet en satijn krijgt het geheel een elegante en luxe uitstraling. 

Ons assortiment Eric Kuster style boxsprings

Natuurlijk kun je deze trend ook doortrekken tot in je slaapkamer. Daarom hebben wij een ruim aanbod in hoge kwaliteit, luxueuze boxsprings in de stijl van Eric Kuster. Veel boxsprings hebben een groot hoofdbord uitgevoerd in een luxe stof om de hotelsfeer na te bootsen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Boxspring Mondriaan Royaal.  Deze boxspring ademt luxe en uit en met een topmatras naar keuze zorgt het ook nog voor een optimaal slaapcomfort. Naast keuze in topmatrassen kun je je boxspring helemaal naar eigen wens samenstellen. Denk hierbij aan het formaat zodat precies het juiste formaat in je slaapkamer komt te staan. Daarnaast hebben we ook een grote keuze uit kleuren en stoffen; ga jij voor velvet of misschien wel voor een leatherlook? De keuze is aan jou! En om het geheel af te maken hebben we ook nog bijpassende nachtkastjes erbij.

Hotel chique in de slaapkamer? 

Dus ben je op zoek naar een stijlvolle boxspring om ook een hotel chique slaapkamer te creëren? Bestel dan direct je Eric Kuster style boxspring op onze webshop. Onze boxsprings worden kosteloos bezorgd en je betaalt pas bij aflevering!

Heb je vragen over één van onze boxsprings of wil je vrijblijvend advies? Neem dan contact op met onze slaapexperts of kom langs in een van onze winkels