U bent al enige tijd op zoek naar een mooie boxspring voor in uw slaapkamer. Het oude bed is aan vervanging toe, of u bent net verhuisd. Toch wilt u hoge kwaliteit, maar tegelijkertijd niet de hoofdprijs betalen. Wij hebben het grootste aanbod aan goedkoopste boxsprings in heel de Benelux. Voor de goedkoopste boxspring met hoge kwaliteit hebben wij hieronder een groot aanbod voor u klaar staan. Al onze bedden zijn van hoge kwaliteit en tegen een schepre prijs. Bestel uw goedkope bed hier in onze webshop en wees verzekerd van een goede nachtrust.

  • Betalen bij levering
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Gratis thuisbezorgd
{{block type=”catalog/product_list” category_id=”44″ template=”catalog/product/list_seo.phtml”}}

De goedkoopste boxspring in Nederland

In ons aanbod vindt u de goedkoopste boxspring van Nederland die u geheel zelf kunt samenstellen. Van het uiterlijk van de boxspring en de samenstelling van het slaapcomfort. Wie bieden u verschillende mogelijkheden om uw boxspring geheel naar eigen wens samen te stellen. En dit voor een goedkope prijs. Omdat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen kunnen wij u deze prijs aanbieden. Denkt u nou niet dat omdat de boxspring goedkoop is dat de kwaliteit niet naar behoren is. Wij bieden alleen kwaliteits producten aan zonder merknaam en daar betaalt u voor. Vaak gaat door de merknaam het kostenplaatje omhoog, maar niet bij ons. Kies uit ons aanbod en wees verzekerd van een goed nachtrust.

Wat is nou een goede boxspring

Wanneer u een goedkope boxspring gaat kopen zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Een mooie boxspring is niet genoeg om er lekker op te kunnen slapen. Het gaat uiteindelijk om het slaapcomfort. Dit slaapcomfort is voor iedereen anders en daarom moet u hier goed aandacht aan besteden. Ten eerste moet u goed kijken of de ondersteuning van het matras naar behoren is. Het gaat erom dat het lichaamsgewicht gedragen kan worden door het matras. Bij de goedkoopste boxspring in ons assortiment heeft u alsnog de keuze om de ondersteuning aan te passen. Dit zorgt ervoor dat er geen stress op de gewrichten en de onderrug komt te staan. Wanneer het matras het gewicht niet naar behoren kan dragen zakt u in het matras en na meerdere avonden hierop slapen kunnen er klachten ontstaan. Kies daarom bewust als het gaat om het matras. Daarnaast is er de toplaag, welke extra comfort biedt bovenop het matras. Wanneer u een stevig matras heeft gekozen kunt u het comfort verhogen met de toplaag. Zelf bij de goedkoopste boxspring heeft u de keuze uit 2 verschillende toplagen. U krijgt standaard een topdekmatras met koudschuim aangeboden. Deze zorgt voor een goede ventilatie van het lichaam en creëert extra comfort. Het voordeel van een koudschuim topper is dat deze zacht aanvoelt en goed ademt. Daarnaast krijgt u ook de keuze om een toplaag te kiezen van druk verlagend Nasa schuim. Deze toplaag ondersteund het lichaam nog beter doordat het vormt naar het lichaam. Wanneer u last heeft van gewrichten of andere klachten zorgt deze topper voor drukverlaging op de belangrijke punten. Bij de goedkoopste boxspring kiest u alsnog een hoge kwaliteit toplaag voor meer comfort.

Goede ondersteuning hoeft niet duur te zijn

De prijzen zijn tegenwoordig erg hoog als je een boxspring wilt kopen. Wat is nou het verschil tussen een goedkope boxspring en een dure boxspring. Waarom liggen de prijzen zo van elkaar af. En betekent de goedkoopste boxspring dan ook meteen de slechtste boxspring? Van een éénpersoonsbed tot een tweepersoons boxspring 180×200. Wij bieden een hoge kwaliteit slaapcomfort en toch een goedkope boxspring. Onze boxsprings zijn getest door de consument en wij krijgen goede reviews over onze producten. Wij raden altijd aan om vooral niet te besparen op de matrassen en het slaapcomfort. Wij bieden u zelfs bij de goedkoopste boxspring de optie om voor weinig geld toch het slaapcomfort te verhogen. Kies voor een pocketveren matras met 500 of 1000 veren erin. Wij hebben voor u de beste keuzes tegen de scherpste prijzen.

De grootste aanbieder van hoog slaapcomfort

In de beddenwereld staan wij erom bekend dat wij hoog slaapcomfort aanbieden tegen een scherpe prijs. Van onze goedkoopste boxspring tot de aanbieding boxspring, onze prijzen zijn erg scherp. Een geheel elektrische boxspring heeft u al vanaf € 400,-. Kies eerst het model uit en u kunt later de boxspring nog geheel zelf samenstellen. Een goedkope boxspring waar u nog 10 jaar lang goed op kunt slapen. Deze vindt u hier tussen ons aanbod aan hoogwaardige boxsprings tegen een lage prijs. Ga voor de goedkoopste boxspring en wees toch verzekerd van een goede nachtrust. Wij bezorgen gratis in de hele Benelux en u hoeft pas te betalen bij aflevering. Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip in boxspring wereld. Wij staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wees er snel bij en bekijk onze aanbiedingen. Van de goedkoopste boxspring tot de duurste, beter dan dit vindt u nergens anders.