Logeerbed online kopen

Een logeerbed voor uw gasten hoeft geen simpel bed te zijn. Onze logeerbedden bieden familie en vrienden die blijven slapen een goede nachtrust. Kent u het gevoel van slapen op een te klein of te smal bed, wanneer u zelf bij iemand blijft overnachten op een logeerbed? Bij ons heeft u al een logeerbed v.a. € 295,- leverbaar in de maten 90×200, 120×200, 140×200, 160×200 of zelfs 180×200. Hieronder een overzicht van de 3 best verkochte logeerbedden bij Bosch Bedding.

{{block type=”catalog/product_list” category_id=”74″ template=”catalog/product/list_seo.phtml”}}

Stel uw logeerbed zelf samen

U wilt natuurlijk dat uw gasten zo lekker mogelijk kunnen slapen. Het hoeft tenslotte geen straf te zijn om bij iemand anders te logeren. Onze logeerbedden zijn stuk voor stuk zelf online samen te stellen. Een logeerbed hoeft u dus niet meer in een fysieke winkel te kopen, maar kan dus net zo goed online aangeschaft worden. Bij ieder logeerbed kunt u zelf de keuze maken voor de maat, kleur, hardheid van het matras en type topmatras. Net als bij ieder andere boxspring uit ons assortiment ontvangt u bij aanschaf van een logeerbed ook garantie en onze welbekende 90 dagen slaapgarantie. Mochten uw gasten nou toch niet lekker slapen dan kunnen wij voor u de kern van het matras omruilen of upgraden van koudschuim naar bijvoorbeeld traagschuim. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Voordelen van een logeerbed bij Bosch Bedding

Wanneer u bij ons uw logeerbed koopt krijgt u een aantal voordelen waar al veel klanten vóór u gebruik van hebben gemaakt. Deze voordelen zorgen ervoor dat u zonder risico online bij ons een logeerbed kunt kopen. Bekijk hieronder de 3 voordelen bij Bosch Bedding.

  • Betaal uw logeerbed bij levering

    Zo weet u zeker dat u het juiste logeerbed in huis heeft, voordat u online een betaling doet. Ga voor zekerheid en betaal dus bij levering. Uiteraard kunt u bij ons ook online betalen via iDeal, Paypal of overboeking.

  • Laat uw logeerbed gratis thuisbezorgen

    Onze chauffeurs rijden 7 dagen per week door de gehele Benelux om boxsprings en logeerbedden te bezorgen. Dit doen wij helemaal gratis, wat ervoor zorgt dat uw logeerbed echt heel erg goedkoop blijft. Betaal bij ons dus niks teveel voor uw logeerbed.

  • Ook op logeerbedden 90 dagen slaapgarantie

    Twijfelt u over het slaapcomfort voor uw gasten? Laat uw gasten 90 dagen proefslapen om ervoor te zorgen dat het slaapcomfort welke u online samenstelt ook echt bij uw gasten past. Wij zijn pas tevreden als uw logeergasten dat ook zijn!

Logeerbed 2 persoons

Niet iedereen heeft de luxe om een tweepersoons logeerbed te kunnen plaatsen in huis, maar als u dan toch de mogelijkheid heeft kunnen wij u uiteraard perfect helpen aan een 2 persoons logeerbed. Al onze logeerbedden zijn uitvoerbaar in een 2 persoons bed beginnende vanaf 120×200 tot en met 200×200 cm. Naast de afmeting van uw logeerbed kunt u bij ons ook de kleur en het slaapcomfort van het logeerbed geheel zelf samenstellen. Mocht u vragen hebben bij het samenstellen van uw logeerbed dan kunt u uiteraard bij één van onze slaapconsulenten terecht, of in onze winkel in Vianen.

Logeerkamer optimaal benutten

Vaak is een logeerkamer een ondergeschoven kindje in uw huis. Een goede logeerkamer maken op zolder bijvoorbeeld kan een lastige opgave zijn. In veel gevallen is ruimtegebrek een grote oorzaak. Klanten die bij ons langs komen om een logeerbed te kopen laten wij dan ook altijd een boxspring met opbergruimte zien. Dit is super handig, omdat u dan in het logeerbed verschillende dingen extra kunt opbergen. Naast de standaard logeerbedden die wij verkopen kunt u bij ons dus ook terecht boxsprings, zoals een opbergboxspring, boxspring met tv lift of eenpersoons boxspring welke perfect kunnen fungeren als logeerbed in uw logeerkamer.