Matras op maat

Ben je op zoek naar een (top)matras, maar lukt het niet om de juiste maat te vinden? Erg vervelend, wij hebben de oplossing! Bestel nu een matras in een door jou gekozen maat bij matras-op-maat.nu. Heb je bijvoorbeeld een matras nodig voor een zelfgemaakt bed of caravan, dan is een matras uitzoeken bij ons geen enkel probleem.

Stel in een aantal stappen gemakkelijk jouw eigen matras samen met de configurator. Kies naast de gewenste lengte en breedte ook jouw ronding of hoek.

Voordelen van een matras op maat

Vaak is het online alleen mogelijk om standaard afmetingen zoals lengte en breedte. Het komt natuurlijk vaak zat voor dat je een bed hebt waar dit matras niet op past. Het voordeel van een matras op maat bestellen is dat je deze precies zo kunt maken als dat jij nodig hebt. Heb je een heel smal matras nodig of juist heel breed? Moet er een ronding in of heb je bijvoorbeeld een hoek eruit nodig? Dit is allemaal geen probleem!

 

Wat kost het kopen van een matras op maat?

Dit is een goede vraag waar makkelijk antwoord op gegeven kan worden. Je betaalt namelijke voor het oppervlakte van het matras. Heb je extra opties nodig zoals bijvoorbeeld een ronding of hoek, dan zit hier een kleine meerprijs aan verbonden. Omdat wij direct vanaf de fabriekant kunnen leveren, kunnen wij altijd de scherpste prijs garanderen.

 

Matras op maat logo