Ergonomisch memoryfoam is een ander woord voor  memoryfoam. Doordat het kussen gemaakt is van een specifiek materiaal, wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld over het memoryfoam. Je slaapt veel comfortabeler als voorheen!

 {{block type=”catalog/product_list” category_id=”20″ template=”catalog/product/list_seo.phtml”}}

Drukverlagende NASA memory foamtechnologie

Memoryfoam is ontwikkeld door de NASA. het schuim zorgde ervoor dat de astronauten niet teveel druk op het lichaam ondervonden door de lancering. Na jaren gebruikt te zijn in ziekenhuizen en zorginstellingen is het ook beschikbaar geworden voor de consumentenmarkt. Het reageert op uw lichaamswarmte en vormt zich daarna langzaam in de juiste en meest comfortabele vorm. Hierdoor liggen uw hoofd, nek en schouder in de correcte stand, waardoor klachten verminderd en verlicht worden. Een prettige bijkomstigheid is, dat door de houding waarin u slaapt het snurken verminderd, omdat u beter adem kunt halen.

Ergonomisch memoryfoam kussen

Ergonomische memoryfoam kussens hebben een speciale ondersteunende rol, met soms ook nog een uitsparing om uw hoofd, nek en schouder nog beter te ondersteunen. Het  memoryfoam kusssen is bedoelt voor de echte probleemslapers die op zoek zijn naar het ideale lighouding. Zodat u pijnloos en in een natuurlijke stand zult kunnen slapen. 

  • Vormt naar de contouren van hoofd, nek en schouder
  • Reageert op warmte
  • Verlaagt de druk op spieren en gewrichten en vermindert nekpijn
  • Vermindert snurken, hoofdpijn, slapeloosheid en stress.
  • Afneembare hoes, wasbaar op 30 graden

Orthopedisch memoryfoam kussen

Een orthopedisch memoryfoam kussen ondersteunt je hoofd, nek en schouder door zijn anatomische vorm op de perfecte manier. Uw lichaam zal hierdoor in een diepe ontspanning raken door de anatomische vorm en het gewichtloze schuim van het  memoryfoam. U kunt kiezen uit 2 verschillende neksteun hoogtes. Ons orthopedische memoryfoam kussen is gemaakt van opencellig structuurschuim, waardoor het materiaal zorgt voor een prettig slaapklimaat in bed en u voorkomt ook nog nek, schouder en rug klachten. Als u extreem veel last heeft van transpireren neem dan ons kussen gemaakt van cool gel met  memoryfoam, om een nog beter slaapklimaat te creëren in uw slaapkamer.

  • Aanbevolen door fysiotherapeuten en dokters
  • Zorgt voor een gezonde en goede nachtrust
  • Drukverlagende en stabiele ondersteuning van nek en hoofd
  • Geschikt voor rug, zij en buikslaper. De zijslapers hebben meer baat bij een hoog kussen, buik slapers bij een laag kussen

Memoryfoam kussen kopen

Alleen met de juiste ondersteuning kan je comfortabel slapen in bed. Dus wordt u wel eens wakker met een pijnlijke of stijve nek? Met een  memoryfoam kussen kan je hier snel een eind aan maken,. De druk word namelijk gelijkmatig verspreid,hierdoor kan het  memoryfoam kussen voldoende ondersteuning bieden. Koop vandaag nog online een  memoryfoam kussen bij Bosch Bedding en ontvang die morgen al in huis. Zodat u ook elke ochtend weer energiek en uit gerust wakker word en fit aan een nieuwe dag kan beginnen.

Traagschuim kussen

Traagschuim hoofdkussens vormen zich naar de warmte van het lichaam. En zijn gemaakt van  hoogwaardig visco-elastisch schuim (ook wel NASA schuim genoemd). Traagschuim komt langzaam terug in zijn  oorspronkelijke vorm, daardoor behoud het altijd zijn oorspronkelijke vorm en geeft het de hele nacht een perfecte comfortabele ondersteuning voor hoofd, nek en schouder. Een ergonomisch kussen mag niet ontbreken in uw slaapkamer. U vind hieronder een aantal van de beste traagschuim kussen aanbiedingen.

Specificaties memory foam kussen:

– Materiaal: 100% Memory foam (polyurethaan) kern

– Past in alle kussenslopen

– Zachte buitenlaag

– Buitenhoes is wasbaar (op 30 graden)