Mooie boxsprings

Ben jij op zoek naar een mooie boxspring, Bosch Bedding heeft de ideale en optisch mooi vormgegeven boxspring. Boxsprings zijn er in vele maten, ook kunt u vele soorten stoffen uitzoeken in diverse kleuren. U kunt zelfs de hardheid van het matras geheel aanpassen aan uw gewicht en lengte. Het top-matras is leverbaar in koudschuim en traagschuim. Naast vlakke boxsprings kunt u ook voor een mooie elektrische boxspring kiezen. Een mooie boxspring is de basis van een goede nachtrust, en kan geheel naar uw wensen op maat geleverd worden.

Mooie romantische boxspring

Het bed Romantic is de meest romantische boxspring  in de collectie van Bosch Bedding. De boxspring Romantic is in Nederland met de hand gemaakt. Dan spreken we over Nederlandse topkwaliteit gemixt met de 200 jaar oude Chesterfield klassieke meubelstijl. Het met de hand gecapitonneerde hoofdbord is voorzien van een overdadige romantic look, waardoor zelfs het hoofdbord al uitnodigt om de wol toe te dekken in een overdaad aan luxe, zachtheid en comfort.

Afwerking van deze romantische boxsprings

De afwerking van de romantische boxspring Romantic doet zijn naam eer aan als het gaat om een sublieme afwerking. Doordat het hoofdbord met de hand is gecapitonneerd net zoals bij de klassieke Chester meubelstijl zult u zien dat kwaliteit en vakwerk samenkomen tot een meesterwerk. Er is gekozen voor een dikke box waardoor je gemakkelijk instapt en het comfort verbetert. Ook geeft de afwerking met luxe antraciete of zwarte  L poten de finishing touch aan dit prachtige model bed. Tevens kan het bed uitgevoerd worden in een elektrische boxspring waarbij ook weer de afwerking te pas komt met bijvoorbeeld het opbergsysteem voor de afstandsbediening en een splittopper voor het bewegende hoofdeinde.

Romantische boxspring

De boxspring Nice is wel het meest romantische bed in de collectie van Bosch Bedding. Het ontwerp van het bed Nice is nog maar eens het bewijs hoe sierlijk een eenvoudig lijnenspel kan zijn. Je kan dit romantische bed overigens ook verkrijgen in leatherlook. In dat geval is uw bed anti allergisch en kunt u het veel makkelijker schoonhouden. Verkrijgbaar in een breed gamma aan kleuren om het romantische bed te personaliseren naar uw smaak.