SprayPay

Wij begrijpen dat het kopen van een boxspring vaak een hele uitgave is. Daarentegen is het krijgen van een goede nachtrust minstens zo belangrijk, zodat je iedere dag vol energie aan de slag kan. Om deze reden willen wij het voor iedereen mogelijk maken om een boxspring aan te schaffen. Daarom hebben wij de SprayPay betaalmethode, waardoor je makkelijk online aankopen doet. Hiermee betaal je gespreid in termijnen!

Hoe werkt betalen met SprayPay?

1. Selecteer je betaalmethode

Kan of wil je het totale bedrag niet in één keer betalen? Dan kies je voor de betaalmethode SprayPay. Let op: dit geldt pas voor bedragen hoger dan €250,-.

2. Betaaltermijn kiezen

Bij ons kan je kiezen uit verschillende termijnen: 12, 18, 24 of 36 maanden. Zo bepaal je helemaal zelf hoe lang je erover wil doen en zie je gelijk welk maandbedrag het is.

3. Overige vragen

Daarna krijg je nog enkele vragen die je moet invullen om je aanvraag bij SprayPay neer te leggen.

4.  Goedkeuring en betaling

Zodra je aanvraag wordt goedgekeurd, zal binnen 30 dagen de eerste maandelijkse betaling van je rekening afgeschreven worden.

Bereken jouw maandlasten

Heb je een mooie boxspring op het oog en wil je weten wat de maandlasten worden als je kiest voor SprayPay? Om je hierbij te helpen hebben wij een rekentool waardoor je ziet hoeveel je exact kwijt bent per maand. Probeer het nu: