Het matras 140×200 op jouw bed

  • Royal traagschuim topmatras 10cm dik – 140×200 cm

    Aanbieding! Royal hybrid 244
    Stel samen
  • Latex topmatras royal 10cm – 140×200 cm

    Aanbieding! Latex topmatras royal 10cm zij- en bovenaanzicht 304
    Stel samen

Topmatras 140×200 kopen?

Je bent opzoek naar een topmatras 140×200 voor bijvoorbeeld jouw boxspring 140×200 of jouw favoriete matras. Dan ben je goed op weg, want het topmatras zal veel voordelen met zich meebrengen. Zo gaat het topmatras bovenop de huidige matras(sen), zodat het bescherming biedt tegen schade of vieze vlekken aan jouw matras. Hierdoor verlengt het topmatras de levensduur van jouw matras, doordat het alle schade op zich zal nemen. Tot slot zal het extra ligcomfort aan jouw favoriete matras en boxspring toevoegen.

Vindt de juiste topper voor jouw lichaam

Ieders lichaam is uniek en zo heeft iedereen ook zijn of haar eigen slaapbehoeften. Om ervoor te zorgen dat iedereen deze wensen waar kan maken hebben wij bij Bosch Bedding veel keuze. Zo bieden wij veel variërende soorten in de maat 160×200 cm. Bekijk hierom gerust welk materiaal bij jouw past en ga weer genieten van jouw nachtrust.

Wij bieden topmatrassen aan die voorzien zijn van een koudschuim, traagschuim of latex kern.

Koudschuim is een steviger matras, hierdoor geeft het een goede ondersteuning. Hiernaast heeft het koudschuim een uitstekende ventilatie functie onderin het matras, zodat het goed koel blijft voor de warme slapers.

Traagschuim is een stugger matras, maar zal zich na enige tijd naar jouw lichaam vormen met behulp van warmte. Hierdoor zal het matras druk verlagend werken en zal samen met de top warmte isolatie samen werken, zodat je goed warm blijft tijdens je slaap. Doordat het matras zich zal moten vormen aan jouw lichaam is het aan het begin even wennen.

Het latex matras is een combinatie tussen de twee andere materialen. Het zal steviger gaan liggen en naar jouw lichaam vormen gaan vormen door de warmte. Dit zal wederom meer ondersteuning en ligcomfort met zich meebrengen. Tot slot heeft het latex een erg goede vochtregulatie systeem voor tijdens het slapen.

Als je misschien opzoek bent naar een splittopmatras dan heb je geluk! Het kan namelijk zo zijn dat jij een prachtige elektrische boxspring in je slaapkamer hebt staan. Deze toppers zijn ook verkrijgbaar in de verschillende soorten materiaal en afmetingen.

Topmatras 140×200 met scherpe aanbiedingen

Wij hebben niet alleen een enorm assortiment aan topmatrassen, maar ook nog eens scherpe aanbiedingen met lage prijzen. Zo heeft de prijs van onze topmatrassen nooit invloed op jouw slaapcomfort. Ben je toch nog niet helemaal zeker over jouw keuzes dan kun je altijd contact opnemen met onze slaapadviseurs. Als je al tevreden bent met jouw keuzes dan kun je jouw topmatras met een paar kliks bestellen via de webshop. Verder profiteer je nog van onze standaard voordelen, namelijk gratis en snelle levering over de gehele Benelux en 90 dagen slaapgarantie.

Heb je nog meer vragen over het topmatras of wil je graag het matras eerst testen om te zien welke perfect bij jou past? Dan verwelkomen onze slaapadviseurs je graag in onze winkels.