Goedkope matrassen

Ben je op zoek naar goedkope matrassen? Dan ben je bij Bosch Bedding op het juiste adres. Het blijft belangrijk om het matras te vervangen na een tijd of omdat je op zoek bent naar betere ondersteuning. Zo verdient iedereen zijn perfecte nachtrust, hierom bieden wij matrassen aan tegen de scherpste prijzen. Zo beginnen onze matrassen al op €79,- en heb je keuze uit verschillende soorten, zodat iedere wens voltooid kan worden. Hiermee kun je weer voor de juiste prijs terug naar comfortabel slapen door Bosch Bedding.

Het juiste matras tegen de beste prijs

De nachtrust bepaald voor een groot deel jouw energie en humor van de volgende dag. Hierom is het belangrijk dat je goed uitgerust wakker wordt. Nu is het alleen nog een taak om een goed matras uit te zoeken. Gelukkig verkopen wij bij Bosch Bedding al jaren kwaliteitsmatrassen voor de juiste prijs. Zo hangt de kwaliteit van matrassen niet af van de prijs of het merk. Dit is te zien aan ons assortiment waar wij beginnen met prijzen, zoals 79, 99 en 125. Hierom kan iedereen een matras uitzoeken dat aan zijn of haar wensen voldoet zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Zo zijn onze matrassen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen, zodat er altijd iets voor iedereen tussen zit. Hiernaast hebben wij matrassen voor mensen met rugklachten, zachte of harde matrassen, dus iets voor iedereens voorkeur.

Kies de juiste afmeting

Het goedkope nieuwe matras moet natuurlijk wel bij jouw lengte en boxspring passen. Zo hebben wij veel mogelijkheden, namelijk eenpersoons, twijfelaar, tweepersoons of een extra groot matras? Ons assortiment van goedkope matrassen bestaat uit verschillende afmetingen. Je kunt ze zelf uitkiezen, zodat je altijd de juiste hebt: eenpersoons, 70×200, 80×200 en 90×200. Twijfelaar, 100×200 en 120×200. Tweepersoons, 140×200, 160×200 en 180×200. Hiernaast is er voor elke basismaat ook de lengte verstelbaar naar 210 of 220. Tot slot kun je ook eenpersoons matrassen gebruiken voor de tweepersoons boxsprings, zoals twee keer het 80×200 matras voor een boxspring 160×200 of twee 90×200 matrassen voor een boxspring 180×200.

Kies het soort matras dat bij jou hoort

Ons assortiment staat vol met goedkope matrassen die veel verschillende behoeftes kunnen voltooien. Iedereen is weer anders, dus zal ook een ander matras zoeken.

Je kan bij Bosch Bedding kiezen uit koudschuim, traagschuim, pocketvering en latex.

-Het koudschuim matras heeft een steviger oppervlak dat voor meer ondersteuning gaat zorgen. Door de stevigheid zal het je ruggenwervel en nekgewrichten in één rechte lijn houden, zodat er geen klachten ontstaan en bestaande klachten kan verhelpen. Hiernaast heeft het koudschuim een uitstekende verkoelingsfunctie in de onderkant gebouwd. Dit zal ervoor zorgen dat je goed koel blijft en is dus zeker aanbevolen voor de slapers die het erg snel warm krijgen. Tot slot is het koudschuim het meest geschikt voor de rug slapers door het stevige stof.

-Het traagschuim matras zal in het begin van de avond stugger aanvoelen, omdat het tijd en warmte nodig heeft om zich te gaan vormen naar jouw lichaam. Het materiaal zal met je lichaamswarmte zich gaan vormen naar jouw vorm, zodat het op specifieke lichaamspunten extra ondersteuning kan leveren. Zo wordt ook de druk van jouw gehele lichaam verdeeld over het hele matras wat dus veel stress van je gewrichtspunten zal afhalen. Tot slot heeft het traagschuim een warmte isolatie ingebouwd, zodat je goed warm blijft tijdens de nachtrust. Hierom is het traagschuim de beste keuze van onze goedkope matrassen voor mensen met fysieke klachten en is het erg geschikt voor zij en rug slapers.

-Het pocketvering bestaat uit 600 of 1000 individuele pocketveren die voor afzonderlijke ondersteuning op jouw rug gaan zorgen. Elk van deze pocketveren staat los van elkaar en zal dus optimaal kunnen reageren op de vormen van jouw lichaam. Voor een pocketvering matras heb je de keuze uit traag- of koudschuim, hoeveel pocketveren je in het matras wilt hebben en je 7 of 9 comfortzones wilt hebben. Deze comfortzones zijn specifieke punten in het matras die voor extra ondersteuning op gewrichtspunten gaan zorgen. Deze punten zijn vaak de nek, rug, schouders, heupen en taille voor de 7 zones. Hiernaast zijn voor de 9 zones de benen toegevoegd. Dit zal ervoor zorgen dat de ruggengraat optimaal ondersteunt wordt. Zo zullen de belangrijkste gewrichten helpen om de ruggengraat te laten ontspannen tijdens de nachtrust.

-Het latex matras is een combinatie van het traag- en koudschuim, omdat het steviger maar wel elastischer ligt. Het latex zal hierbij ook naar jouw lichaam gaan vormen door lichaamswarmte. Zo zal het met zijn elastische stevigheid en vormende drukverlaging een uitstekend matras zijn voor alle soorten slapers. Tot slot heeft een top vochtregulatie, zodat je goed fris blijft tijdens het slapen.

Goedkope matrassen via de website bestellen

Ben je tevreden met jouw keuze voor een goedkoop matras? Dan kun je deze nu via de webshop met een paar simpele kliks bestellen. Zo profiteer je nog van onze standaard voordelen, namelijk:

-90 dagen slaapgarantie; genoeg dagen bedenktijd
-Gratis en snelle levering vanaf €50 over de gehele Benelux
-Zeer goed slaapadvies via onze chat

Heb je nog steeds vragen? Neem dan contact op met onze slaapadviseurs via de telefoon of kom gezellig langs in één van onze winkels.