Matras outlet

Bij Bosch Bedding zijn veel verschillende matrassen in het assortiment. Er zijn goedkope matrassen, maar ook luxe matrassen en zelfs het King matras. Bij Bosch Bedding bieden wij ook een matras outlet aan. Hier zijn matrassen met hoge kortingen die wel kunnen oplopen tot 70%. Deze zijn makkelijk online te bestellen in jouw afmeting en hardheid. De matrassen worden gratis bij jouw thuisbezorgd en hiernaast is er ook een snelle levering. Mocht je toch iets meer willen dan een matras alleen? Dan hebben we ook een boxspring outlet.

Een goed matras tegen een scherpe prijs?

Met de matrassen uit de matras outlet van Bosch Bedding haal je een goed slaapcomfort tegen een eerlijke prijs in huis. Aangezien de matrassen met de hand worden gemaakt in Nederland, kunnen we de prijzen laag houden en ze dan ook toevoegen aan onze matras outlet. Omdat we de matrassen in Nederland produceren, kunnen we ook de goede kwaliteit altijd waarborgen. Hierom bieden we dan ook 90 dagen slaapgarantie voor al onze matrassen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een outlet matras?

Er zijn verschillende punten waarop je moet letten bij het kopen van een matras.

Soort matras

Bij Bosch Bedding hebben we standaard matrassen met een kern van pocketvering. Je hebt ook de mogelijkheid oom een outlet matras met een laag schuim te kopen, hierbij hebben we de keuze tussen koudschuim matrassen & traagschuim matrassen. Tot slot is er ook nog een mogelijkheid tot een latex matras, dit matras is voor 100% gemaakt van latex.

Ga je voor nog meer comfort, dan hebben we in de matras outlet ook nog het bekende ANNA matras wat door onze klanten is gekozen als beste matras van 2021.

Afmeting

Deze stap klinkt misschien simpel, maar wanneer je een matras koopt , is de juiste afmeting essentieel. Ben je opzoek naar een 1 persoons matras, een 2 persoons matras of misschien wel 2 1 persoons matrassen. Bij Bosch Bedding hebben we de volgende maten in de matras outlet:

Hiernaast is het altijd mogelijk om nog in lengte te variëren.

De juiste ondersteuning

Je lichaam moet in de nacht natuurlijk wel goed ondersteund worden. Hierom is het kiezen van de juiste matras hardheid erg belangrijk. Wij hebben hiervoor 1 vraag: “Wat is je lichaamsgewicht?”. Weeg je onder de 80 kg, ga dan voor een medium matras. Weeg je boven de 80 kg, ga dan voor een firm matras.