Topmatras 80×200 kopen? Bekijk ons assortiment

Topmatras 80×200 kopen? Bekijk ons assortiment

Je bent opzoek naar een topmatras 80×200 voor jouw logeer- of kinderkamer of boxspring 160×200? Je wilt graag meer ligcomfort en dat is gemakkelijk te doen door het juiste topmatras toe te voegen. Het topmatras zal bovenop je huidige favoriete matras(sen) komen te liggen. Naast het toevoegen van extra ligcomfort zal het topmatras ook de levensduur van jouw matras verlengen. Omdat het topmatras bovenop zal liggen neemt het ook alle schade op zich. Door de combinatie van jouw matras en het nieuwe topmatras zal jouw boxspring compleet anders gaan liggen.

Vindt jouw topmatras in onze collectie

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en behoeften als het gaat om ligcomfort. Doordat iedereen uniek is hebben wij bij Bosch Bedding ervoor gezorgd at er zoveel mogelijk keuze is. Zo zijn er verschillende materialen waaruit je kan kiezen.

Wij bieden topmatrassen aan van koudschuim, traagschuim en latex. Ieder soort heeft weer andere eigenschappen.

Het koudschuim is een stevig matras, zodat het de juiste ondersteuning kan bieden. Hierbij heeft het koudschuim een uitstekende ventilatie en koelingsfunctie, zodat jij goed koel blijft tijdens je nachtrust.

Traagschuim zal eerst wat stugger aanvoelen, maar zal zich gemengd met een warme temperatuur gaan vormen naar jouw lichaam. Dit zal drukverlagend in zijn werking gaan en in samenwerking met de warmte isolatie voor een warme nacht zorgen. Het is echter in het begin erg wennen aan de vorming naar jouw lichaam.

Het latex matras is een combinatie tussen de traag- en koudschuim matrassen. Zo zal het harder liggen, maar ook gaan vormen naar jouw lichaam door de warmte die jij afgeeft. Het latex matras zal de ondersteuning en drukverlaging wederom mee brengen.

Misschien ben je ook wel opzoek naar een splittopmatras voor jouw elektrische boxspring? Dan heb je geluk, want wij bieden ook splittoppers aan in veel variërende afmetingen en soorten.

Topmatras 80×200 voor scherpe prijzen

Wij hebben niet alleen een assortiment vol aan kwaliteitstoppers, maar verkopen wij ze ook tegen de beste prijzen. Zo hoeft comfortabel slapen en een goede nachtrust helemaal niet duur te zijn. Ben je nu nog niet helemaal zeker over jouw keuzes, dan kun je altijd contact opnemen met onze slaapadviseurs. Als je tevreden bent met jouw opties, dan kun je jouw topmatras met maar een paar kliks bestellen via de webshop. Hierbij profiteer je van alle standaard voordelen, namelijk gratis en snelle levering over de gehele Benelux en 90 dagen slaap garantie.

Heb je verder nog vragen of wil je een topmatras komen uittesten om te kijken welke het beste bij jouw past? Dan verwelkomen onze slaapadviseurs je graag in één van onze winkels.