Het topper matras 200×200 ligt bovenop het matras van de boxspring. Het geeft de boxspring combinatie, maar ook uw lichaam een extra laag comfort. Hierdoor krijgt u betere ondersteuning en meer ventilatie tijdens het slapen. U kunt kiezen uit verschillende materialen die elk een andere werking hebben. Tevens heeft u ook de keuze om de dikte van het topper matras te zien. Voor meer informatie bekijkt u onze producten of neemt u contact op met een van onze slaapexperts.

  • Betalen bij levering
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Gratis thuisbezorgd

Het topper matras 200×200

U bent er vast wel bekend mee het topper matras, topdek matras, topdematras of topper genoemd. Eigenlijk worden alle boxspring combinaties uitgerust met een topper matras. Bij Boschbedding krijgt u gratis een Koudschuim topdekmatras bijgeleverd. Deze topper heeft een universele werking en verhoogd het slaapcomfort van de boxspring. Daarnaast zorgt deze, door de open celstructuur, voor een betere ventilatie en dus beter slaapcomfort. Voor het kiezen van de beste topper matras 200×200 moet u kijken naar welke eisen uw lichaam heeft. Welke slaaphouding neemt u aan tijdens het slapen. Slaapt u op uw zij, rug of buik? Elke houding behoeft specifieke eisen van uw topdekmatras. Daarnaast moet ook worden gekeken naar uw lichaamswarmte tijdens het slapen. Wanneer u het vaak warm heeft tijdens het slapen dan is een topper die goed ventileert beter dan een ondersteunende topper. Wanneer u last heeft van uw gewrichten of andere klachten dan is een topdekmatras welke ondersteuning geeft beter. Wij hebben voor ieder type lichaam het juiste topdekmatras. Bekijk onze toppers of vraag naar meer informatie.

Comfortschuim topper matras

Een Comfortschuim topper matras 200×200 heeft een dichtheid van 30 kg/m3. Het grote voordeel hiervan is dat het minder warm aanvoelt. Daarnaast biedt het goede ventilatie en ondersteuning tijdens het slapen. Ons comfort schuim heeft een open celstructuur en is van geschuimde kwaliteit en is tevens geprofileerd aan de onderzijde. Dit schuim is heerlijk om op te slapen. Dit is tevens ook het meest gebruikte materiaal en is van toepassing op de meeste slapers. Bij ons kunt u een topper matras 200×200 kiezen uit verschillende diktes. Hoe dikker het topmatras hoe meer u merkt van de werking van de topper. Standaard wordt een boxspring geleverd met een 6cm dikke topper. Maar wij hebben verschillende maten, zoals 10cm en 12cm dik. Laat u informeren over de perfect topper matras voor uw lichaam.

Koudschuim topper matras

HR, ofwel high resistance foam topmatras heeft een dichtheid van 40 kg/m3. Het voordeel hiervan is dat het minder warm aanvoelt en ventileert beter door de geprofileerde tussenlaag van de Medi Line HR. Doordat er nog voldoende lucht door het matras circuleert is het aanmerkelijk minder temperatuurgevoelig, waardoor het in de winter ook direct comfortabel aanvoelt. Ons HR heeft een open celstructuur, is van geschuimde kwaliteit en is tevens geprofileerd aan de onderzijde. Bij ons kunt u een topper matras 200×200 kiezen uit verschillende diktes. Hoe dikker het topmatras hoe meer u merkt van de werking van de topper. Standaard wordt een boxspring geleverd met een 6cm dikke topper. Maar wij hebben verschillende maten, zoals 10cm en 12cm dik. Laat u informeren over de perfect topper matras voor uw lichaam.

Traagschuim topper matras

Traagschuim topmatras 200×200 zijn een bijzonder soort visco-elastisch schuim. De oorsprong van dit schuim ligt in de ruimtevaart. In de jaren ‘70 werd door de NASA veel onderzoek gedaan naar ruimtepakken die optimaal drukverlagend moesten werken. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat traagschuim de optimale drukverdeler is. Het grote voordeel van dit materiaal is dus de enorme drukverlaging bij belasting, ongeacht lichaamsgewicht of -grootte. Het materiaal reageert op (lichaams)warmte, waardoor het op de plekken met de meeste belasting. Bij ons kunt u een topper matras kiezen uit verschillende diktes. Hoe dikker het topmatras hoe meer u merkt van de werking van de topper. Standaard wordt een boxspring geleverd met een 6cm dikke topper. Maar wij hebben

Wat is het beste topdekmatras

Het is een misvatting dat 1 soort topdekmatras het beste is. Iedereen heeft een andere voorkeur en elke lichaam is anders. Dit betekend dat niet 1 topper matras 200×200 het beste is voor iedereen. Het gaat erom dat uw lichaam het beste wordt ondersteund en tevens ook de juiste ventilatie krijgt. Dit heeft o.a. te maken met uw lichaamsgewicht, uw slaaphouding en andere aspecten van uw slaapgedrag. Het beste kunt u contact opnemen met een van onze slaapexperts om u te laten informeren over de beste keuze als het gaat om slaapcomfort,. Een topper matras 200×200 biedt naast ondersteuning ook ventilatie en comfort. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie aanschaft voor nog lang slaapplezier.