10 Zekerheden van Bosch Bedding

Wanneer u een boxspring koopt komt er veel op u af. Al uw vragen wilt u beantwoord hebben en daarom hebben wij voor u de 10 zekerheden van Bosch Bedding onder elkaar gezet. Mocht u onverhoopt toch nog vragen hebben alvorens u bij Bosch Bedding een boxspring koopt dan nodigen wij u uit om u te laten adviseren door onze slaapadviseurs in de winkels.

 • 1. U betaald bij ons achteraf

  Als u bij ons uw boxspring koopt in de winkel of online kunt u kiezen voor achteraf betalen. Dit geeft u de zekerheid dat u pas betaald wanneer de boxspring bij u wordt geleverd.

 • 2. Wij geven u 90 dagen slaapgarantie

  Wanneer u online uw boxspring koopt is het niet mogelijk om het slaapcomfort zelf te testen. Toch geven wij u 90 Dagen slaapgarantie wat inhoudt dat u ook na uw aankoop uw matras of topper kunt upgraden tegen een meerprijs.

 • 3. Uw boxspring wordt gratis verzonden

  Wij bezorgen uw boxspring in de gehele Benelux geheel gratis. Onze klantenservice neemt telefonisch contact met u op, nadat u een bestelling heeft geplaatst, om een leverdatum af te spreken.

 • 4. Hoge kwaliteit boxspring voor een scherpe prijs

  Doordat wij rechtstreeks bij de fabriek inkopen kunnen wij bij iedere boxspring een goede kwaliteit garanderen. Mede dankzij +30 jaar ervaring in het vak hebben wij al meer dan 100.000 tevreden klanten.

 • 5. Zeer goede aftersales

  Uw nachtrust is onze zorg en daarom kunt u ook met vragen na uw aankoop bij ons terecht. Een onderdeel van onze aftersales is daarom ook de 90 dagen slaapgarantie waar u gebruik van kunt maken.

 • 6. Kom proef liggen in 1 van onze filialen

  Mocht u online toch twijfelen dan nodigen wij u van harte uit om in één van onze winkels een product te testen. Zo weet u zeker dat uw nieuwe boxspring aan al uw eisen voldoet.

 • 7. Groot geworden door klein te blijven

  Goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt voor het advies in de winkel, maar ook online. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Telefoon, Email of het terugbel verzoek.

 • 8. Webshop 24/7 geopend

  Onze webshop is 24/7 voor u geopend. Zo kunt u niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds of zelf  ‘s nachts een bestelling plaatsen. Voor vragen over ons assortiment kunt u tot 21:00 ‘s avonds bij ons terecht via de Whatsapp of de chatfunctie op de website.

 • 9. Meer dan +30 jaar ervaring

  Door de jaren heen hebben wij ieder type slaper wel een keer geholpen. Heeft u lichamelijke klachten, bent u op zoek naar een goedkoop bed of gaat u voor het ultieme slaapcomfort, wij kunnen u helpen!

 • 10. 100.000 klanten gingen u voor

  Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat heeft zich over de afgelopen jaren heen wel bewezen. Door altijd goed naar de klant te luisteren hebben wij al meer dan 100.000 klanten van een bed voorzien.