Over ons

BoschBedding heeft jarenlange ervaring in de beddenbranche. Alles is begonnen in de van woustraat in Amsterdam, 1962. Founder Gerda Bosch verkocht 62 jaar geleden al bedden en matrassen in een meubelzaak. En in 1992 is Gerda Bosch voor zichzelf begonnen. Met haar zoons begon ze een eigen beddenbedrijf in Eden.

Persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat u bij ons familiebedrijf het perfecte slaapcomfort vindt. Door persoonlijk advies te geven kunnen wij voor ieder budget het geschikte bed samenstellen, zodat u goed kunt slapen.

Familie is belangrijk!

Een écht warm familiebedrijf. Dit is waar Bosch Bedding al jaren voor staat. Met een hecht team waarbij iedereen elkaar al jarenlang persoonlijk kent. Deze fijne werksfeer willen wij graag overbrengen naar alle mensen. Waarom? Omdat de aanschaf van een boxspring of een ander slaapsysteem vaak een lastige keuze is en wij vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient! Bij het personaliseren van je bed willen wij alle mensen zo goed als mogelijk bijstaan door een eerlijk en juist advies te geven.

62 Jaar ervaring

Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgedaan binnen de beddenbranche. Met al onze kennis uit de afgelopen 62 jaar hebben wij het assortiment van Bosch Bedding verbeterd tot wat het nu is! Hierbij houden wij vast aan het idee dat wij vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient.

Ruim assortiment

Zo hebben wij een gevarieerd assortiment met allerlei boxsprings, matrassen en meer. Van betaalbare instapmodellen in verschillende soorten en afmetingen in onze webshop tot aan premium boxsprings in onze showroom waarbij je ieder onderdeel zelf kan samenstellen. Wij maken slapen mogelijk voor iedereen!

Goed slapen is belangrijk!

Gemiddeld breng je een derde van je leven slapend door. Dit maakt duidelijk dat dit erg belangrijk is. Daarom vinden wij het bij Bosch Bedding belangrijk dat iedereen lekker kan slapen en dat tegen een eerlijke prijs. Wij proberen onze kwalitatieve producten iedere dag te optimaliseren. Bovendien hebben wij een nauwe samenwerking met de leverancier, waardoor wij een eerlijke prijs kunnen hanteren.