Onze klantenbeoordelingen

Wij hebben ondertussen veel mensen een goed slaapcomfort mogen bieden. Bekijk nu de ervaringen van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan deze beoordelingen. Zo kunnen we continue blijven verbeteren en kunnen we daarnaast meer mensen een goed slaapadvies voor een boxspring geven.

Eens besteld was er een hele goede opvolging. Mailtjes en een telefoontje om alles nog eens te controleren. Hele goede en snelle service!

Ellen

Zowel omschrijving als betaling en de levering verliep vlot. De korting is flink voor een kwalitatief goed product!

Albert

In het begin niet te pakken kunnen krijgen voor de levering. Niet op tijd door geven dat datum keuzelevering niet door kon gaan. Verder alles goed geleverd en het bed slaapt goed!

Sonja

Het is inderdaad zo dat het prikken voor een datum voor de levering aardig lang duurt. Echter, als je dus geen haast hebt, is er niets aan de hand! Als ze dan komen, is het bed binnen no-time in elkaar gezet. Het is ook niet zo duur dus goede prijs/kwaliteit! Het was trouwens ook nog zo dat ik een bepaalde datum niet kon die zij opgaven. Toen heb ik gebeld en kon die datum afgezegd worden. Ze kwamen met een nieuwe datum voor week later!

Sterre

Wij zijn in de winkel geweest bij Bosch Bedding en heel erg goed geholpen. Ze namen echt de tijd voor ons en konden al onze vragen goed beantwoorden. Echt een aanrader!

Laura

Was op tijd op de hoogte hoe laat ze kwamen en de levering ging vlot en netjes.

Connie

Doen echt moeite voor je. Zelfs om iets eerder geleverd te krijgen.

Agneta

Bosch Bedding is goed bereikbaar en met je gegevens bij de hand, is orderinformatie en leveringstatus makkelijk te achterhalen. Jammer is dat je daar zelf als koper – meerdere malen – achter aan moet bellen. Vooral als levering wat langer duurt dan verwacht, is het van belang het de klant uit te leggen en op de hoogte te houden. We zijn tevreden over de prijs-kwaliteit van het bed.

William

Zeer goede en zelfs zware matras (firm), ligt en ondersteund goed.

Carrela

Mijn vrouw en ik wilde iets meer comfort in bed. Daarom hebben wij bij BoschBedding een elektrische boxspring gekocht met tv-lift in het voetenbord. Ik heb iedere avond gewoon zin om naar bed te gaan, heerlijk!

Martijn

Zeer fijne ervaring met mijn eerste aankoop en hoogstwaarschijnlijk niet mijn laatste. ik kan zeker anderen aanbevelen om bij Boschbedding te kopen. vooral de klantenservice en het meedenken met de bestelling van de klant is voor mij van grote waarde geweest.

Maria

Helaas lange levertijd maar super product wachten waard!

Sonja

Netjes thuis bezorgd en het topmatras is perfect!

André

Vorige week onze boxspring XXL besteld en vandaag al opgehaald! Wij hebben het bed zelf in elkaar gezet en onze ervaring is positief. Wij raden iedereen aan om een boxspring bij Bosch Bedding te kopen!

Peter

Bestelling liet even op zich wachten, maar uiteindelijk netjes bezorgd! 

Karenza