Onze klantenbeoordelingen

Wij hebben ondertussen veel mensen een goed slaapcomfort mogen bieden. Bekijk nu de ervaringen van onze klanten. Wij hechten veel waarde aan deze beoordelingen. Zo kunnen we continue blijven verbeteren en kunnen we daarnaast meer mensen een goed slaapadvies voor een boxspring geven.

Eens besteld was er een hele goede opvolging. Mailtjes en een telefoontje om alles nog eens te controleren. Hele goede en snelle service!

Ellen

Zowel omschrijving als betaling en de levering verliep vlot. De korting is flink voor een kwalitatief goed product!

Albert

In het begin niet te pakken kunnen krijgen voor de levering. Niet op tijd door geven dat datum keuzelevering niet door kon gaan. Verder alles goed geleverd en het bed slaapt goed!

Sonja

Het is inderdaad zo dat het prikken voor een datum voor de levering aardig lang duurt. Echter, als je dus geen haast hebt, is er niets aan de hand! Als ze dan komen, is het bed binnen no-time in elkaar gezet. Het is ook niet zo duur dus goede prijs/kwaliteit! Het was trouwens ook nog zo dat ik een bepaalde datum niet kon die zij opgaven. Toen heb ik gebeld en kon die datum afgezegd worden. Ze kwamen met een nieuwe datum voor week later!

Sterre

Wij zijn in de winkel geweest bij Bosch Bedding en heel erg goed geholpen. Ze namen echt de tijd voor ons en konden al onze vragen goed beantwoorden. Echt een aanrader!

Laura

Snele levering. Rugklachten snel over. Heel blij en tevreden!

Sandra

Perfecte boxspring bij dit bedrijf gekocht. Levering zoals afgesproken. Heerlijk geslapen en voor een mooie prijs.

Dirk

Op zoek naar een matras kwam ik terecht op de site van Boschbedding. Ik kende het bedrijf niet, maar de aanbieding was aantrekkelijk. De communicatie over de levering was perfect. Vragen werden steeds zeer correct en snel beantwoord. Een foutje bij de levering werd zonder problemen snel opgelost. Ik raad het bedrijf aan.

Hennie

Was op tijd op de hoogte hoe laat ze kwamen en de levering ging vlot en netjes.

Connie

Doen echt moeite voor je. Zelfs om iets eerder geleverd te krijgen.

Agneta

Bosch Bedding is goed bereikbaar en met je gegevens bij de hand, is orderinformatie en leveringstatus makkelijk te achterhalen. Jammer is dat je daar zelf als koper – meerdere malen – achter aan moet bellen. Vooral als levering wat langer duurt dan verwacht, is het van belang het de klant uit te leggen en op de hoogte te houden. We zijn tevreden over de prijs-kwaliteit van het bed.

William

Zeer goede en zelfs zware matras (firm), ligt en ondersteund goed.

Carrela

Mijn vrouw en ik wilde iets meer comfort in bed. Daarom hebben wij bij BoschBedding een elektrische boxspring gekocht met tv-lift in het voetenbord. Ik heb iedere avond gewoon zin om naar bed te gaan, heerlijk!

Martijn

Goede advies gekregen. Alles was top ook de levering en inelkaar zetten.

Aniel

Ik heb 6 weken gewacht voor m’n bed. Het aangegeven tijd met track en tracé ging goed. Het bed ligt heerlijk. Enkel zijn de ijzeren dingen tussen het het bed en schot snel stuk gegaan.

Anja

Bed online gekocht. Keurig contact gehad omtrent de levering. Ik was niet aanwezig tijdens de montage, maar ook de monteurs keurig werk geleverd. Al met al een prima aankoopproces en levering. Bed is overigens ook conform verwachting! Enige minpunt is dat verpakkingsmateriaal bij levering niet was afgevoerd.

Jelle

Zeer fijne ervaring met mijn eerste aankoop en hoogstwaarschijnlijk niet mijn laatste. ik kan zeker anderen aanbevelen om bij Boschbedding te kopen. vooral de klantenservice en het meedenken met de bestelling van de klant is voor mij van grote waarde geweest.

Maria

Helaas lange levertijd maar super product wachten waard!

Sonja

Netjes thuis bezorgd en het topmatras is perfect!

André

Vorige week onze boxspring XXL besteld en vandaag al opgehaald! Wij hebben het bed zelf in elkaar gezet en onze ervaring is positief. Wij raden iedereen aan om een boxspring bij Bosch Bedding te kopen!

Peter

Bestelling liet even op zich wachten, maar uiteindelijk netjes bezorgd! 

Karenza

Snelle levering, betaalbare prijzen. Alleen jammer dat er weinig informatie op de website staat, zodat je daarover moet bellen.

Cindy

De contacten waren goed en men dacht mee voor het samenstellen van het bed. Online bestelling verliep zonder hindernissen. Bezorging en montage was uitstekend gedaan. Zeer vriendelijke bezorgers-monteurs om het bed in elkaar te zetten en te plaatsen. Bedankt hen voor het vertrouwen in ons.

Hendrik

Vriendelijk personeel in de winkel. Ze hebben ons goed geholpen. Het bezorgen ging ook erg fijn. Netjes een week van tevoren gebeld om een afspraak in te plannen en de dag van tevoren nog een berichtje met het exacte tijdstip. Ze kwamen netjes op tijd en hebben alles naar boven getild en in elkaar gezet. Top zaak!

Maikel