SNELLE LEVERING

in NL & BE gratis va €50

90 DAGEN SLAAPGARANTIE

+100.000 Klanten

BETAAL BIJ LEVERING

Ga voor zekerheid

BED VAN DE MAAND

BOXSPRING MONDRIAAN ROYAAL

Deze prachtige boxspring is een ‘must have’ voor iedere slaapkamer: fantastisch hoofdbord, luxe stof en het beste slaapcomfort.

NU voor de HELFT

€1595

€799

De beddenzaak voor jouw slaapkamer

Bosch Bedding is de beddenzaak als je je slaapkamer wil upgraden tot de eye-catcher van het huis. Je hebt enorm veel mogelijkheden bij het samenstellen van je bed in onze winkels. Geen onderdeel blijft onbenut, zo bepaal je het ligcomfort, de uitstraling en de accessoires voor jouw boxspring. Ook hebben wij een duidelijke webshop waar je makkelijk en snel je bestelling voltooid. Kortom, of je nou graag online shopt of onze beddenzaak bezoekt, je slaagt altijd! Je profiteert ook nog van veel voordelen:

  • – Gratis bezorging in de BeNeLux
  • – 90 dagen slaapgarantie
  • – Betaling bij levering

Kies direct uit het ruime assortiment

Naast boxsprings, bieden wij nog allerlei andere producten aan voor in de slaapkamer. Zo kunnen we iedereen helpen die naar een specifiek product zoekt. Bovendien hebben alle onderdelen van je bed niet dezelfde levensduur. Dit is vaak afhankelijk van de kwaliteit en in welke mate je lichaam in contact komt met een bepaald onderdeel. Zo is de levensduur van een topmatras korter dan een pocketvering matras. Heb je een vraag over ons ruime assortiment chat of mail ons dan of kom gezellig langs in onze beddenzaak. Hier staan onze slaapadviseurs altijd voor je klaar!

 

Altijd eerlijke prijzen in onze beddenzaak

Een boxspring, (top)matras en meer met de juiste prijs-kwaliteitverhouding? Van deze eigenschappen ben je verzekerd bij de Beddenzaak Bosch Bedding. Wij hebben voor iedereen het juiste bed voor ieder budget. Iedereen verdient het om de luxe en comfort van een boxspring te ervaren. Hierdoor hebben wij momenteel de beste deals voor jou! Onze kortingen lopen zelfs op tot -70%.