Bedlampjes LED

Aanbieding!
Levertijd: Snelle levering

Oorspronkelijke prijs was: €119,95.Huidige prijs is: €79,95.

Categorie:
  • Betaal bij levering Ga voor zekerheid
  • Gratis levering va € 50,- In NL en BE
  • 90 Dgn slaapgarantie +100.000 klanten

De Bedlampjes van Bosch Bedding zijn de ideale toevoeging in de slaapkamer

Wat is er nou lekkerder dan ‘s avonds voor het slapen even lezen? Deze bedlampjes zijn hiervoor goed geschikt. Geen ruimte voor een lamp op je nacht kastje bij je bed? Kies dan voor de bedlampjes van Bosch Bedding. De lampjes zijn gemakkelijk te monteren aan je hoofdbord en zijn hierom ideaal om te bestelling in combinatie met een boxspring.

 

Gemakkelijk in gebruik

Het voordeel van de bedlampjes is dat deze erg praktisch zijn, maar niet een doorn in het oog zijn. Je kunt ze afzonderlijk makkelijk bewegen zodat je in elke houding je favoriete boek kunt lezen. Het is een set van 2 lichtjes dus jij en je partner kunnen beide afzonderlijk in gebruik nemen.

Heeft u een vraag over dit product? Ma t/m Vr van 10:00 tot 17:00
Bel 085 773 52 54Wij staan voor je klaar Chat met ons!Rechtsonder staat de chat InstagramVolg ons voor nieuws en acties!
Onze service
Levertijd
De levertijd van een boxspring staat bij iedere boxspring in de rechter bovenhoek vermeld. Boxsprings welke op voorraad staan kunt u bij ons ophalen of laten bezorgen. Houd er wel rekening mee dat wanneer wij uw bestelling moeten inplannen dat hier ongeveer 2 weken bij komt ivm drukte.
Garantie
Op al onze producten bieden wij garantie. Per product verschilt dit en heeft te maken met o.a. het type product en prijs. Het aantal jaren garantie staat ook per product beschreven in de specificaties.
Vragen over dit product?
Heeft u vragen over dit product? Wij kunnen u verder helpen! Neem contact op met ons hoofdkantoor via +31(0)85 773 52 54  of stel uw vraag via de mail op [email protected].