Boxspring aanschaffen in Almere

Een boxspring kopen in Almere? Alhoewel een goede nachtrust essentieel is voor onze algehele gezondheid, houdt dit wel in dat het bed ook van hoogstaande kwaliteit is. Voordat je overweegt een boxspring aan te schaffen, wil je je natuurlijk eerst goed inlezen over de meerwaarde van dit bed voor je nachtrust. Wat voor type matras gebruikt het? Wat is de ideale combinatie, waar comfort en uitstraling van belang zijn? De deskundige slaapexperts van Bosch Bedding voorzien je graag van een passende slaapoplossing.

Als online beddenwinkel in Almere beschikken we over een bijzonder breed assortiment, waar je naast goedkope boxsprings ook kussens, dekenkisten, nachtkastjes en andere meubels voor in de slaapkamer kunt kopen. Bestel direct! Eerst liever bedden testen voordat je een bestelling plaatst? Kom gerust langs in een van onze winkels in Rotterdam of Utrecht.

Luxe en betaalbare boxsprings

MM slash DD slash JJJJ

Adres

Stuartweg 37, Vianen (Utrecht)

Openingstijden

  • Maandag10:00 – 17:00
  • Dinsdag10:00 – 17:00
  • Woensdag10:00 – 17:00
  • Donderdag10:00 – 17:00
  • Vrijdag10:00 – 17:00
  • Zaterdag10:00 – 17:00
  • Zondag12:00 – 17:00

Bereikbaarheid

U kunt onze beddenzaak in Utrecht bereiken met de auto, want wij zitten langs de A2 of met het openbaar vervoer met de bus 64 richting Vianen.

Routebeschrijving bekijken

Overweegt u een boxspring te kopen in Almere?

Een nieuwe boxspring kopen zien we ook wel als een investering. Een goed bed gaat namelijk jaren mee en je wilt uiteraard een duurzame investering maken om je slaapcomfort te verbeteren. Het fijne aan het aanschaffen van een nieuwe boxspring is dat we bij Bosch Bedding boxsprings direct bij de fabrikant inkopen. Dit geeft ons de mogelijkheid om de bedden voor scherpe prijzen aan te bieden, terwijl je geniet van de hoge kwaliteit. Bekijk ons online aanbod, ontdek de verschillende opties en bestel direct!

Indien je op zoek bent naar gericht advies, kun je gebruik maken van onze handige keuzehulp. Natuurlijk kan het voorkomen dat je bij het kopen van een boxspring in Almere eerst de boxspring wilt testen, bijvoorbeeld om te kijken of de vering comfortabel genoeg is en of de uitbreiding met een topdekmatras wellicht gepast is. Onze slaapexperts verwelkomen je graag in een van onze showrooms die zich in Rotterdam en Utrecht bevinden.

Uit welke onderdelen bestaat een boxspring?

Een boxspring bestaat uit verschillende onderdelen, waarbij je zelf kunt bepalen hoe deze eruit zien en wat het comfortniveau is per onderdeel. Hoe wil je bijvoorbeeld dat de box eruitziet? En wat voor soort matras en topdekmatras wens je? Heb je fysieke klachten waar de boxspring ondersteuning aan dient te bieden? Een boxspring bestaat doorgaans uit de volgende onderdelen:

De basis of box

De basis, ook wel box, vormt de onderste laag van een boxspring. Deze gestoffeerde box is uitgerust met veren en biedt uitstekende ondersteuning en veerkracht. Uitvoerbaar in verschillende hoogte- en breedtematen en zelfs met een keuze uit elektrisch verende boxen, kun je bijvoorbeeld voor de boxspring 180×200 cm kiezen. Dit is een bed voor twee personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een twijfelaar aan te schaffen, indien het om een persoon gaat.

Matras en topdekmatras

Bovenop de box ligt het matras. Bij boxsprings kun je ervan uitgaan dat dit een binnenvering- of pocketveringmatras is. De veren in het matras en de box werken nauw samen om voor nog meer ondersteuning en comfort te zorgen. Hierbij kan gekozen worden voor een 500 of 1000 uitvoering. 500 matrassen zijn geschikt voor lichtgewicht personen, terwijl de 1000 uitvoering met microvering een draagkracht reikt tot ver boven de 80 kg. Wilt je je matras nog aangenamer laten voelen? Lees dan verder.

Een topdekmatras staat ook wel bekend als topper. Dit is een optionele laag van schuim, latex of dons die je bovenop het hoofdmatras legt. Dit matras is dun en is bedoeld om op comfortabele wijze de levensduur van het hoofdmatras te verlengen. Geniet van 80% comfort en 20% ondersteuning. In het geval van lichamelijke klachten raden we een topper van NASA-schuim aan. Dit zorgt ervoor dat de ruggengraat recht komt te liggen ten opzichte van de nekwervel.

Hoofdbord, voetbord en poten

Doorgaans hebben boxsprings een hoofdbord en een voetbord. Deze zijn aan het hoofdeinde en voeteneinde bevestigd. Alhoewel een hoofdbord puur decoratief is, bieden ze ook ondersteuning wanneer u bijvoorbeeld in bed een boek leest of tv kijkt. Verder heeft een voetbord meer een esthetisch doel. Tot slot zijn de poten de onderdelen waar de box op rust. Deze onderdelen komen voor in allerlei verschillende materialen en hoogtes. Naast dat de keuze voor de poten invloed heeft op de uitstraling van het bed, vergemakkelijken ze het dagelijkse liggen en opstaan ook aanzienlijk.

Bekijk ons online assortiment of bezoek een van onze showrooms

Van plan om een boxspring bij onze beddenzaak in Almere te kopen? Bekijk het online assortiment, waar je zowel traditionele als elektrische boxsprings vindt, maar je ook de keuze hebt uit verschillende soorten matrassen en dekbedden. Heb je een bestelling geplaatst? Dan komen we dit in heel Nederland gratis aan huis leveren! Ook in het geval je jouw droombed eerst wilt testen, is dat uiteraard mogelijk. Bezoek een van onze winkels, waar onze slaapexperts je met plezier ontvangen. Voor eventuele vragen kun je gebruik maken van het contactformulier.