Boxspring Groningen

 

Bent u woon achtend in Groningen? En zoekt u een boxspring? Dan bent u bij Boschbedding bij het juiste adres!

Een Boxspring, wat is dat eigenlijk?

Een boxspring is een box met vering, waarop een matras met vering komt te liggen en uiteindelijk wordt afgemaakt met een topdek-matras. Door deze drie-laagse opbouw zult u meer steun, comfort en luxe ervaren dan bij een simpel bed-frame met een matras.

Oorspronkelijk komt Boschbedding uit Rotterdam maar nu met de uitbreiding van drie verkooppunten door heel Nederland en de toegankelijke website kunt u zelfs vanaf de bank in Groningen een prachtige boxspring bestellen.

Niet alleen mooi, maar ook beter voor de gezondheid!

Nu ook in Groningen wordt de boxspring steeds meer geliefd en gewaardeerd om zijn ondersteunende en medische werking bij rug, nek, en slaapklachten. Het feit is dat slapen op een boxspring, wel degelijk vergeleken wordt met luxe en comfort omdat gebleken is na onderzoek dat slapen op een boxspring ervoor zorgt dat bestaande klachten verminderen en zelfs weg kunnen gaan bij een goede combinatie boxspring afgestemd op uw lichaam.

De box

Allereerst kiest u een box die aansluit op uw behoeftes en wensen. Zo is de verende box, wat de boxspring in eerste instantie al typeert, door de hoge ventilatie en de geruime doorvering. Mocht u bijvoorbeeld veel op de laptop of iPad zitten in bed of graag een boek lezen dan kunt u kiezen voor een elektrische box die tevens ook verend kan worden uitgevoerd.

Het matras

De volgende stap is misschien wel de belangrijkste, namelijk het kiezen van een matras. Het is belangrijk dat u kijkt naar uw gewicht betreffende de zwaarte keuze van het matras. Zo kunt u kiezen voor een 1000 pocketveer matras of een 500 pocketveer matras. De 500 veers is voor onder de 80 kilogram en de 1000 pocket veers is voor boven de 80 kilogram.

De topper

Wat erg fijn is, is dat u bij Bosch Bedding altijd een topdek-matras van HR koud schuim bij de aanschaf van een boxspring cadeau krijgt. Hierdoor zullen er geen kosten bijgerekend worden bij de uiteindelijke prijs. Mocht u een andere dikte wensen of een andere voering willen, dan kan dat uiteraard ook tegen een bescheiden meerprijs.

Wat belangrijk is om te weten bij een boxspring bestelling via onze website, is dat u altijd 90 dagen omruilgarantie heeft. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een boxspring die bij u past. In de winkel is het namelijk ook lastig om even het juiste te bepalen voor uw gevoel op dat moment. Een hele nacht in een boxspring doorbrengen is toch anders dan enkele minuten, en daarom bieden wij dan ook de omruilgarantie voor al onze klanten aan.

Direct contact bij vragen

Ook hebben wij een chatfunctie op de site, mocht u in Groningen vragen hebben tijdens uw zoektocht naar een boxspring bij ons op de site dan kunt u rechts onderin een chat starten waarin Boschbedding antwoordt kan geven op al uw vragen.

Boschbedding deelt graag het geheim van de boxspring, dus ook in Groningen kunt u gebruik maken van onze gratis levering bij bestelling van een boxspring op de site of in de winkel.

Een goedkope boxspring hoeft tegenwoordig niet duur te zijn, ook niet in Groningen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het betaalbaar maken van kwaliteits boxsprings. Met ons eigen merk leveren wij GRATIS in heel Nederland, dus ook in Groningen. Door de jarenlange ervaring hebben wij een breed assortiment boxsprings die u via onze webshop in Groningen kunt bestellen. Normaal bent u al gauw meer dan € 2000,- kwijt voor een beetje boxspring. Bij ons lopen diverse aanbiedingen al vanaf € 249,-!

DEEL deze pagina en maak kans op een GRATIS boxspring!

 

  • GRATIS thuisbezorgd in Groningen
  • U hoeft pas te betalen bij aflevering
  • Snelle levertijd
  • 10 Jaar garantie

Best verkochte boxsprings in de regio Groningen: