Altijd al een boxspring willen hebben? Dat kan nu! Niet alleen voordelig maar ook nog eens uitgerust naar uw wensen en fysieke gesteldheid samengesteld.

Het eerste onderdeel

Waar begint de reis, als u een boxspring wilt samenstellen? Het eerste onderdeel van de boxspring is de box. De box is verkrijgbaar in verschillende hoogtes voor een optimaal instap comfort. Tevens is dit onderdeel te bestellen in een vlakke, elektrische en verende uitvoering. Elk met hun eigen voordelen.

Best verkochte boxsprings in de regio Haarlemmermeer:

Het middelste onderdeel

Het matras, is het dragende onderdeel en de middelste laag van de boxspring. Het type pocketveer matras is kiesbaar op gewicht, houding en slaapcomfort. Zo is er een 500 pocketveersmatras en een 1000 pocketveersmatras. Ieder te kiezen in een medium en een firm variatie.

Het laatste onderdeel

Het topdek-matras is de kers op de taart, bij het samenstellen van de boxspring. Door het topdekmatras ervaart u meer comfort en haalt u het maximale slaapplezier uit uw boxspring. Er valt te kiezen uit drie verschillende materialen, Traagschuim, latex en HR koudschuim.

Persoonlijk samenstellen

Naast de drie vaste onderdelen van een boxspring kunt u ook nog een stap verder gaan in het personaliseren van uw eigen boxspring aanbieding. U kunt namelijk de boxspring uitbreiden met bijvoorbeeld een tv media-meubel die aan het voeteneind van de boxspring wordt gemonteerd. Ditzelfde kunt u doen met nachtkastjes, een dekenkist en een lover’s bench. Op deze manier boetseert u als het ware uw eigen droomslaapkamer samen.

Niet gevraagd is altijd mis

Mocht u bijvoorbeeld een bepaald budget voor ogen hebben voor de besteding van een boxspring. Wees dan vrij en bespreek dit met ons. Wij kunnen vanaf een budget van 449,- euro al een complete boxspring voor u samenstellen. Vanaf dit bedrag kunt u uiteraard upgraden. Maar dan hebben we het over een luxere stof, een dikkere box of een elektrische uitvoering. De basiselementen zijn het belangrijkst!

Goedkope boxsprings

U kunt bij Bosch Bedding boxsprings vinden in elke prijsklasse, van goedkope boxsprings vanaf € 225,- tot een luxury boxspring of king boxspring tot en met de prijs van € 2250,-. Voor elk budget is er bij Bosch Bedding een bed.