Boxspring in termijnen

  • Houdt direct geld over!
  • 0% Rente!
  • De boxspring is echt van jou
Gemakkelijk een boxspring in termijnen betalen kan bij Bosch Bedding. Onze boxsprings kan je in 3 tot wel 36 termijnen betalen, terwijl je er al heerlijk op slaapt. Zo heb je nooit meer zorgen om een groot bedrag in een keer uit te geven, maar slaap je voor een vast bedrag per maand op jouw droom boxspring.
Bekijk dit assortiment KLIK HIER

Boxspring in termijnen betalen

Koop jouw boxspring vandaag nog en betaal in 3 termijnen. De eerste termijn betaal je bij bestelling en vervolgens betaal je na 30 & 60 dagen de volgende 2 termijnen. Dit is 100% renteloos en gemakkelijk te doen.

Boxspring op afbetaling

Via SprayPay kan je gemakkelijk je boxspring bestellen en in termijnen afbetalen. Dit kan in 3, 12, 18, 24 of zelfs 36 maanden, ideaal toch. De boxspring is al van jou en je kunt er heerlijk op slapen.

Bekijk dit assortiment KLIK HIER

Boxspring in termijnen betalen

Koop via ons een boxspring in termijnen

Bij Bosch Bedding willen wij iedereen de mogelijkheden geven om te genieten van een comfortabele nachtrust. Dit doen wij niet alleen door alle betaalbare boxsprings in ons assortiment, maar maken wij daarnaast ook gebruik van meerdere betaalmethoden. Zo betaal je vanaf nu gemakkelijk een boxspring in termijnen.

Via de betaalmethode In3 heb je de mogelijkheid om een boxspring gespreid te betalen. Zo betaal je jouw boxspring af in 3 termijnen, waarbij je ieder termijn hetzelfde bedrag betaalt. Dit doe je tegen 0% rente! Dit geeft je de mogelijkheid om jouw droombed te kopen zonder extra kosten.

In termijnen betalen met In3

Heb je een boxspring in je winkelmand gestopt en ben je je betaling aan het afronden? Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole. Als deze wordt goedgekeurd betaal je het volledige bedrag in 3 termijnen binnen 60 dagen. Iedere 30 dagen doe je een betaling via iDeal. Iedere keer dat je een nieuwe betaling dient te doen, ontvang je een mail met begeleidend sms’je. Zo betaal je super makkelijk gespreid in termijnen!

Een boxspring op afbetaling via SprayPay

Als je SprayPay selecteert als betaalmethode word je doorgestuurd naar hun website, kies je de betaaltermijn en dien je een aantal persoonlijke vragen te beantwoorden. Heb je deze vragen volledig beantwoord? Dan gaat SprayPay aan de slag met een gegevenscontrole. Wordt deze goedgekeurd, dan heb jij binnenkort een prachtig bed in je slaapkamer.

Betalen kan in de volgende termijnen

  • 3
  • 12
  • 18
  • 24
  • 36

Nu is het tijd voor je droombed!

Heb je voor jezelf besloten om een boxspring in termijnen te betalen? Dan is het nu tijd om jouw droombed te kiezen. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment, waardoor je zeker zal vinden wat je zoekt. Bovendien stel je het bed ook nog helemaal zelf samen. Jij bepaalt bij ieder onderdeel helemaal zelf wat voor onderdeel het wordt en hoe het eruit moet zien.

Wil jij iets hebben en staat dit niet bij de opties? Neem dan contact op met onze slaapadviseurs en dan bespreken jullie samen de mogelijkheden. Nadat je een boxspring hebt samengesteld kan je nog steeds je boxspring op afbetaling bestellen! Bekijk hier nu alle boxsprings.

Neem contact met ons op
Bezoek onze winkel!

BoschBedding