Boxspring 160×200

Ben je op zoek naar een nieuw tweepersoonsbed? Een boxspring 160×200 is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een ruim bed voor twee personen maar niet alle ruimte in de slaapkamer in beslag neemt. Bij Bosch Bedding bieden wij kwaliteit 160×200 boxsprings aan in verschillende kleuren en met verschillende functionaliteiten. Zo verkopen wij elektrische boxsprings, boxsprings met opbergruimte 160×200, en nog veel meer. Benieuwd wat Bosch Bedding voor jouw slaapkwaliteit kan betekenen? Spreek een van onze slaapadviseurs of bekijk ons complete assortiment online.  

Boxspring 160 x 200 compleet de juiste vering en toplaag

Wanneer je een boxspring koop is het belangrijk om rekening te houden met een goede pocketvering. Dit is vooral cruciaal bij zwaardere mensen omdat deze zorgt voor een nodige vaste ondervering. Een vaste ondervering combineer je het best met een matras welke ook uit pocketveren bestaat. Voor gezond en comfortabel slapen koop je het best een matras met minstens 500 pocket veren per vierkante meter, verdeeld in zeven zones. Hoe hoger het aantal veren hoe beter de stabiliteit van je matras. Hoe meer zones hoe steviger de gebieden waar het meeste gewicht op terecht komt. Bekijk alle mogelijkheden en ons complete assortiment online.

Voor een goede nachtrust is ook de toplaag erg belangrijk. De toplaag van je boxspring beschikt over voldoende veerkracht om ervoor te zorgen dat je niet in een kuil zakt. Een goed materiaal voor zo’n toplaag is koudschuim met een minimale dikte van negen centimeter. Controleer zeker het HR-nummer op het label van ieder matras. HR staat voor “High Resilience”. Hoe hoger dit nummer hoe beter. Dit kenmerk voor schuimmaterialen geeft hun elasticiteit en weerstand weer. Hoe hoger het HR-nummer hoe beter de elasticiteit, de veerkracht en duurzaamheid van het gekozen matras. Kies voor een boxspring 160×120 voor nog meer comfort. Bekijk alle mogelijkheden online. 

Boxspring met opbergruimte 160×200

Wil je graag genieten van het slaapcomfort van een boxspring, maar heb je ook opbergruimte nodig? Een boxspring met opbergruimte 160×200 is voor jou de ideale oplossing! Een boxspring met opbergruimte heeft onder het slaapgedeelte namelijk verrassend veel opbergruimte, waar je heel veel spullen handig in opbergt. Wat dacht je bijvoorbeeld van extra dekens, hoofdkussens of schoenen? 

Bestel je 160×200 boxspring bij Bosch Bedding

Bestel jouw complete droomboxspring 160×200 bij Bosch Bedding. Bekijk ons brede assortiment online en bestel direct via onze webshop. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden bij je thuis geleverd. Stel jouw droomboxspring zelf samen en bestel online. Heb je vragen of wilt je eerst advies van onze slaapexperts? Neem dan direct contact op of kom langs in een van onze winkels. Onze slaap specialisten staan klaar voor je.