Goedkope boxspring 200×200

Een boxspring van 200×200 cm is een ruim tweepersoons boxspring waarmee u ruimte bespaart. Ondanks de ruimte besparing is de boxspring uitgevoerd met zeer comfortabele matrassen. De kwaliteit van de 200×200 boxspring geeft je nog jaren van comfortabel slaapgenot en een goede nachtrust.

  • ✅   Bij ons betaalt u pas bij de levering.
  • ✅   Wij bieden een 90 dagen slaapgarantie.
  • ✅   Wij bezorgen uw boxspring gratis bij u thuis.

Waarom is onze boxspring 200×200 zo goedkoop

Door de jarenlange ervaring in boxsprings en onze relatie met de fabrikant zijn wij in staat om direct vanuit de fabriek de boxspring bij je thuis te leveren. Hierdoor zijn er weinig partijen die er tussen zitten en de kosten dus omhoog brengen. Daarnaast verkopen wij voornamelijk onze boxsprings via het internet, waardoor bespaard wordt op dure showrooms en verkooppersoneel. Hierom vind je bij ons vele boxspring aanbiedingen in onze webshop en kan je boxspring goedkoop inkopen met hoge kwaliteit. Buiten alle aanbiedingen en deals om wordt uw boxspring ook gratis thuisbezorgd. Tevens hoef je onze goedkope boxspring van 200×200 pas te betalen bij afleveren. Meer dan 90% van alle klanten laten een hoge waardering achter op de kwaliteit van onze boxsprings.

Het voordeel van een boxspring van Boschbedding

Buiten de scherpste prijs voor een goedkope boxspring van 200×200 ben je bij ons gegarandeerd van hoge kwaliteit slaapcomfort. Uitsluitend het beste materiaal en het hoogste comfort vind je bij ons. Door de kwaliteit controle zorgen wij ervoor dat elke boxspring voldoet aan de hoge eisen. Advies op maat en snelle levering zijn een paar van de voordelen van het kopen van een goedkope boxspring van 200×200 bij Boschbedding. Onze slaapexperts staan voor je klaar om jou te informeren over de verschillende mogelijkheden.

Hoe groot is een boxspring van 200×200

Bij een boxspring goedkoop van 200×200 kan je uitgaan dat de boxspring 200 cm breed en 200 cm lang is. Je moet er wel rekening mee houden dat het hoofdbord niet wordt meegerekend. Afhankelijk van het type goedkope of luxe boxspring moet u er 5 tot 15 centimes bij rekenen in de lengte. De hoogte van de boxspring komt gemiddeld uit 55 centimeter afhankelijk van het type onderbox met bijpassende pootjes en het soort topdekmatras.

Welke kleuren heeft de boxspring 200×200 cm?

In principe komen onze boxsprings standaard in 2 kleuren; zwart, antraciet en beige. De meeste boxspring 200×200 kan je dus kiezen uit deze 3 verschillende stoffen. Mocht je toch een andere kleur in gedachte hebben of zelf een andere stofsoort? Kom dan in onze showroom. Onze boxsprings zijn geheel naar eigen smaak te personaliseren. Zelfs een goedkope boxspring is in lederboom te verkrijgen, maar hiervoor moet je wel naar onze showroom komen. In onze showroom kan je kiezen uit meer dan 50 verschillende kleuren en stofsoorten. Wel moeten wij erbij vermelden dat niet elk model de mogelijkheid heeft tot uitbreiding van de kleur. Er zijn een aantal modellen waar je alleen kunt kiezen uit zwart en antraciet. Mocht je toch nog vragen hebben neem dan contact op met een van onze slaapexperts.

Waarom een boxspring van boschbedding.nl?

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in beddenwereld. Door onze kennis ben je verzekerd van kwaliteit en kundig advies bij het uitkiezen van een boxspring 200×200. Hieronder een overzicht van nog een aantal voordelen van een boxspring kopen bij Bosch Bedding: Gratis thuisbezorgd | Betalen bij levering | Beste prijsgarantie | Snelle levering | Meer dan 30 jaar ervaring | Levering door heel de Benelux.