Boxspring met opbergruimte 180×210

Weinig ruimte in de slaapkamer? Onze boxsprings met opbergruimte bieden de oplossing om meer spullen kwijt te kunnen. Door de ruimte in iedere box van de boxspring optimaal te benutten kunt u uw extra kussens, dekbedden en zomer- of winterkleding eenvoudig opbergen in uw boxspring.

  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis topper
  • Betalen bij aflevering

{{block type=”catalog/product_list” category_id=”49″ template=”catalog/product/list_seo.phtml”}}

Creëer meer ruimte in uw slaapkamer

Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw slaapkamer door te kiezen voor een boxspring met opbergruimte. Deze boxsprings zijn voorzien van een kantel mechanisme in iedere box, zodat u makkelijk bij de ruimte kunt in uw boxspring. Zo wordt het opbergen van spullen die u niet vaak gebruikt wel heel erg gemakkelijk.

Prijzen van een opberg boxspring 180×210

De prijs van een opberg boxspring is afhankelijk van het type en de maat die u kiest. Binnen ons assortiment kunt u heel makkelijk uw prijs bepalen door een boxspring te openen en uw maat in de rechter kolom te selecteren. Hoe breder de boxspring hoe meer opbergruimte. Naast de breedte maat van de boxspring met opbergruimte kunt u ook het slaapcomfort geheel naar eigen wens samenstellen. Zo heeft u de keuze tussen een koudschuim of traagschuim topdekmatras en is de hardheid van het matras te upgraden naar een 1000 veers matras. U krijgt dus niet alleen meer ruimte in uw slaapkamer, maar ook op het slaapcomfort hoeft u geen concessies te doen.

Montage van de boxspring met opbergruimte 180×210

Dit type boxspring is voorzien van een speciaal scharnier mechanisme om ervoor te zorgen dat iedere box afzonderlijk te openen is. Wij leveren de boxspring geheel gratis in de Benelux en bieden u na aankoop de mogelijkheid om de boxspring met opbergruimte door ons te laten monteren. Onze professionele chauffeurs hebben veel ervaring met de montage van een boxspring met opbergruimte en u behoudt de garantie, doordat wij er zeker van zijn dat de boxspring juist is gemonteerd.

Voordelen van een boxspring met opbergruimte 180×210

De boxspring met opbergruimte biedt niet alleen extra ruimte aan mensen die een kleine kamer hebben, maar voor iedereen. Door het scharnier systeem is de boxspring gemakkelijk op te tillen en wordt de opbergruimte zichtbaar. Omdat het matras omhoog gaat kan deze altijd open en hoeft u niet bang te zijn dat u er niet helemaal bij kan. Er zijn ook boxsprings met opbergruimte waar lades inzitten, het grote nadeel hiervan is dat deze dan niet altijd geheel kunnen worden uitgetrokken. Hierdoor valt het effect van de opbergruimte een beetje in het niet. Bij de boxspring met opbergruimte van Bosch Bedding hoeft u zich geen zorgen te maken. Doordat het systeem omhoog opengaat heeft u geen extra ruimte nodig naast het bed. U kunt altijd gemakkelijk uw spullen erin leggen, maar even makkelijk er weer uithalen. Kies dus voor een functionele boxspring met opbergruimte en geniet van de extra ruimte.

Waarom bij Bosch Bedding kopen

Bij Bosch Bedding bieden wij een aantal designs aan. Hierdoor kunt u een boxspring met opbergruimte kiezen die past in uw slaapkamer. Door ook nog de kleur zelf te kiezen krijgt u een perfect uitziende slaapkamer. Daarnaast bezorgen wij het bed met opbergruimte geheel gratis in heel de Benelux. U hoeft dus niet bang te zijn dat er extra kosten worden gerekend voor bezorgen. Een ander groot voordeel is dat u pas hoeft te betalen bij aflevering. Wij vragen geen aanbetaling vooraf, u kunt gewoon aan de deur betalen. Er is zelfs de mogelijkheid om de boxspring 90 dagen na aankoop om te ruilen, wanneer het slaapcomfort niet past bij uw wensen. Wilt u verzekerd zijn van een kwalitatieve boxspring met opbergruimte waar u nog lang plezier van heeft, koop hem dan bij Bosch Bedding.