U bent woonachtig in ‘s-Hertogenbosch en u bent zoekende naar een boxspring? Dan bent u op deze pagina op het juiste adres. In ‘s-Hertogenbosch is veel aanbod betreffende slaapuitrusting en bedden en/of boxsprings. Als u door de winkelstraat van ‘s-Hertogenbosch loopt dan zult u opmerken dat de boxpring zeer sterk aanwezig is ten opzichte van een standaard bed frame. Ook in de woonboulevards in en om ‘s-Hertogenbosch zijn de boxsprings niet meer weg te denken. Wij gaan aan u uitleggen wat nu het geheim is van de boxspring samenstelling.

{{block type=”catalog/product_list” category_id=”50″ template=”catalog/product/list_seo.phtml”}}

 

Het geheim van de boxspring

Een goed bewaard geheim van de boxspring zit hem voornamelijk in de dubbele vering. Doordat de onderbox en de middelste laag (het matras) beide geveerd zijn ontstaat er een unieke balans tussen ondersteuning en comfort. Het gevoel dat u op een wolk slaapt maar uitgerust wakker wordt door de rechte ligging van de ruggengraat ten opzichte van de nekwervel. Dit komt door de goede ondersteuning van de micro pocketvering die aanwezig is in het matras. Het topdekmatras kan door verschillende materiaalkeuzes persoonlijk voordeel bieden, zowel medisch als puur voor comfort. Boxsprings zijn leverbaar in verschillende varianten zo heb je de vlakke boxspringelektrische boxspring, boxspring met opberg ruimte maar je hebt ook boxsprings met een tv lift voor de mensen die graag tv kijken in hun bed. En als laatste maar zeker niet te vergeten de hoog laag boxspring voor mensen die dit nodig hebben, vooral op latere leeftijd.

Een parel in de slaapkamer!

Naast de fysieke voordelen, wilt het oog natuurlijk ook wat. Ook de uitstraling en de look kan in vele modellen, kleuren en stofsoorten worden uitgevoerd. Van een strak model tot een gecapitonneerd model, alles is mogelijk! De hoogte, de breedte en de lengte is in elk gewenste maat uit te voeren, dit geldt ook voor de matrassen en het topdek-matras. Doordat alle onderdelen van de boxspring worden mee gestoffeerd, straalt de boxspring rust uit. En dit is nu net wat veel mensen wensen voor in de slaapkamer.

Advies is de eerste stap, richting een goede nachtrust

Een goed advies, daar begint het allemaal bij. Nu heeft u op deze pagina al heel wat informatie tot u kunnen nemen. Maar mocht dit niet voldoende zijn om uw keuze te kunnen maken dan bent u van harte welkom bij Bosch Bedding in één van onze verkoopfilialen. Onze slaapadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies. Mocht u heerlijk willen rondkijken vanuit de bank bij ons op de website? Dan willen wij u er op attenderen dat er een live chat aanwezig is, waarbij u al uw vragen aan onze slaapadviseur kunt stellen.

Gratis levering en montage, indien nodig

Bij uw bestelling wordt uw boxspring gratis aan huis afgeleverd. Mocht u helemaal geen omkijken willen naar de boxspring, dan kunt u kiezen voor montage tegen een bescheiden meerprijs. Vooral bij een elektrische uitvoering kan dit erg handig zijn, aangezien dit een complexere montage bevat.