Stuartweg 37, Vianen (Utrecht)

Boxspring in Utrecht

Ben je van plan om een boxspring te kopen in Utrecht? Maak kennis met beddengoedwinkel Bosch Bedding! Met een ruim aanbod aan boxsprings, matrassen, matrastoppers en accessoires bieden wij enkel beddengoed aan van de beste kwaliteit, dat voor de scherpste prijzen. Bekijk de verschillende boxsprings in onze webshop of kom langs in een van onze showrooms en ontdek waarom de boxspring een populaire keuze is voor de slaapkamer.

Luxe en betaalbare boxsprings

MM slash DD slash JJJJ

Adres

Stuartweg 37, Vianen (Utrecht)

Openingstijden

 • Maandag10:00 – 17:00
 • Dinsdag10:00 – 17:00
 • Woensdag10:00 – 17:00
 • Donderdag10:00 – 17:00
 • Vrijdag10:00 – 17:00
 • Zaterdag10:00 – 17:00
 • Zondag12:00 – 17:00

Bereikbaarheid

U kunt onze beddenzaak in Utrecht bereiken met de auto, want wij zitten langs de A2 of met het openbaar vervoer met de bus 64 richting Vianen.

Boxspring in Utrecht van Bosch Bedding

 • 90 dagen slaapgarantie
 • Advies op maat
 • Bekend van SBS6 en RTL 4
 • Meer dan 10.000 klanten

Waarom kiezen voor een boxspring?

Het bed staat centraal in iedere slaapkamer. Dit houdt in dat wanneer het na enkele jaren tijd is om een nieuw bed aan te schaffen, je voor een redelijke uitdaging staat. Want ben je op zoek naar een bed, boxspring of toch liever een slaapbank in verband met de beschikbare ruimte? Tijdens deze zoektocht doe je onderzoek naar de verschillende mogelijkheden en zijn er veel overwegingen om rekening mee te houden. Tegenwoordig is een boxspring een populaire keuze voor wie ergonomie, comfort en esthetiek belangrijk is.

Een boxspring is ontworpen om jarenlang mee te gaan. Naast duurzaamheid stralen ze ook luxe en stijl uit, wat in elke woning van groot belang is. Doordat boxsprings verkrijgbaar zijn in een uitgebreide selectie van stijlen en bekledingsmaterialen passen ze altijd naadloos in elk interieur. Bovendien draagt een boxspring bij aan een aanzienlijke verbetering van de slaapkwaliteit. De open structuur van een boxspring zorgt voor uitstekende ventilatie en voorkomt mogelijke oververhitting tijdens het slapen.

Hoe vind ik de boxspring die bij mij past?

Het vinden van de ideale boxspring is een persoonlijke ontdekkingstocht. De juiste boxspring is namelijk volledig afhankelijk van jouw specifieke slaapvoorkeuren en -behoeften. Om je te begeleiden bij deze zoektocht, zijn er enkele overwegingen waar je rekening mee kunt houden:

 • Slaapgewoonten: iedereen heeft een andere slaaphouding. Ben je bijvoorbeeld een rugslaper, zijslaper, of buikslaper?
 • Afmetingen van de boxspring: overweeg de grootte van de boxspring en houd er rekening mee dat het in de beschikbare ruimte van de slaapkamer past
 • Fysieke klachten: heb je last van rugpijn of andere fysieke klachten waarvoor een bepaald type boxspring extra ondersteuning kan bieden?
 • Gebruiksgemak: een elektrische boxspring biedt ergonomie en meer gebruiksgemak dan een normale boxspring, wat vooral handig is voor mensen met beperkte mobiliteit die hulp nodig hebben bij het liggen en opstaan
 • Test verschillende boxsprings: door boxsprings met verschillende hardheden uit te proberen, kun je ontdekken welke jouw voorkeur heeft qua comfort

Als je tijdens je zoektocht naar de perfecte boxspring hulp nodig hebt in onze webshop, kun je gebruikmaken van onze online keuzehulp tool. We bieden keuzehulp voor zowel boxsprings als matrassen, dus kies de tool die het beste bij jouw behoeften past.

Gepast advies op maat

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor je welzijn en dat begint met de keuze voor een comfortabele en ondersteunende boxspring. Ben je op zoek naar een boxspring nabij Utrecht? Dan nodigen we je graag uit bij Bosch Bedding, waar we je persoonlijk begeleiden naar de boxspring van jouw dromen. Het is daarom verstandig om de tijd te nemen voor een bezoek aan onze showroom, waar je specifiek advies kunt ontvangen en verschillende bedden kunt uitproberen. Op deze manier kun je zelf bepalen welke boxspring het beste aan jouw wensen en behoeften voldoet, terwijl wij je voorzien van op maat gemaakt advies.

Bezoek een showroom

Schaf een boxspring in Utrecht aan en wordt elke ochtend heerlijk uitgerust wakker. Bezoek onze boxspring outlet in Utrecht en ontdek welke duurzame boxspring voldoet aan jouw slaapbehoeften. We helpen je graag met het vinden van een bed dat perfect bij jou past! We beschikken over twee fysieke winkels in Nederland waar we je graag verwelkomen die zich in Vianen en Rotterdam bevinden.