Eenpersoons boxspring

Als u op zoek gaat naar een nieuw bed is er een grote kans dat u uitkomt bij een boxspring, de populairste beddenvorm in de Benelux. Bosch Bedding heeft een groot en divers aanbod in boxsprings. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en een duidelijke visie. Iedereen verdient een bed waarin je heerlijk kan slapen. Een boxspring is een beddenvorm die comfortabel, verend en ventilerend is. Deze bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het matras dat gevuld is met veren en een open ruimte heeft.
  • Een topmatras dat ervoor zorgt dat u comfortabel zal slapen.
  • Het boxspring onderstel dat als doel heeft het ondersteunen van het matras en topmatras.

De boxspring is te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Op die manier kunt u er een persoonlijk tintje aan geven. Zo is er ook de keuze tussen verschillende hoofd- en voetborden. Het kiezen van een goed bed is een belangrijke keuze en een bed dat voor iedereen lekker zal liggen bestaat niet. Wat voor de een heerlijk zal slapen zal voor de ander weer heel anders zijn.

Het grote verschil tussen een boxspring en andere bedden is dat er dubbele matrassen zijn, wat een ruimere keuze mogelijk maakt. Wanneer u veel beweegt kiest u een zachte variant of wanneer u liever vrij stevig ligt kiest u voor de harde bak.

Neem gerust eens een kijkje op de website of kom langs in een van de winkels. Bij het bestellen online, zal de boxspring gratis worden thuisbezorgd en kan een snelle levering gegarandeerd worden.