Elektrische boxspring 140×200

Boschbedding heeft de goedkoopste en beste elektrische boxsprings van de Benelux. Ons steven is om kwaliteit elektrische boxsprings te leveren tegen een betaalbare prijs. Bij een elektrische boxspring kun je makkelijk het hoofd en voeteind verstellen in verschillende standen. Hierdoor kun je gemakkelijk rechtop zitten in bed en met 1 druk op de knop naar een relaxte stand zakken. De gebruiksvriendelijke afstandsbediening is makkelijk te bedienen. Een boxspring kopen bij bosch bedding kan online en in de winkel.

Elektische boxspring 140×200

Onze elektrische boxsprings hebben een onder box van 25cm dik, en het matras is 20cm dik en zijn voorzien van een pocket geveerd systeem, alle elektrische boxsprings zijn hebben een pocketvering matras en is gevuld met stalen veertjes die afzonderlijk verpakt zijn in non-woven zakjes (pockets). Het zakje om de veren zorgt ervoor dat iedere veer afzonderlijk van de andere zich kan aan passen aan de vormen van het lichaam. Doordat de veertjes verschillen draad diktes hebben word het matras bij de heupen voorzien van hardere veren en bij de schouder van zachtere veren om  er voor te zorgen dat het lichaam een betere ondersteuning krijgt, waardoor lichamelijke klachten als rug en gewrichts pijnen aanzienlijk zullen verminderen. Het pocketvering matras bestaat uit 500 veren p/m en 7 zone. onze elektrische boxsprings worden standaard geleverd met een medium matras geschikt voor een gewicht tot 90kg. Boven de 90kg adviseren wij om te kiezen voor een firm matras dit matras is voorzien van een stevigere pocketvering wat ervoor zorgt dat u een hardere ondersteuning krijgt.

Split topper matras voor de elektrische boxspring 140×200

Standaard word onze elektrische boxspring voorzien van een 10 cm dik topmatras. Die is gemaakt van koudschuim dat ook wel HR schuim (high resistans schuim) word genoemt. Goudschuim beschikt over een uitstekende vocht en luchtregulatie, dit voorkomt kuilvorming en zorgt ervoor dat het topmatras een aangename temperatuur houd. Tegen een meerprijs van € 100,- kunt kiezen voor een traagschuim topmatras van 10cm dik. Een traagschuim topdekmatras heeft een uitstekend ligcomfort, doordat het traagschuim zich volledig vormt naar de contouren van uw lichaam. Op deze wijze biedt een traagschuim topmatras altijd de optimale ondersteuning voor het lichaam en past het zich aan u slaaphouding aan. Wij garanderen dat u u s’ochtend uitgeslapen en fris wakker word!

 

Automatische verstelling elektrische boxspring 140×200

Bij een elektrische boxsprings zijn er nog meer mogelijkheden dan een normale boxspring. Met de elektrische boxspring van Boschbedding kunt u uw benen en bovenlichaam Automatische omhoog en omlaag verstellen in de desgewenste stand van u keuzen. Een 2 persoons elektrische boxspring bestaat altijd uit 2 automatisch te verstellen boxsprings die afzonderlijk van elkaar met een afstandsbieding versteld kunnen worden. Het is aan te raden om te letten dat de elektrische boxspring de beschikking heeft over een knieknik, wat ervoor zal zorgen dat er een comfortabele zithouding zal ontstaan. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld in bed wilt lezen of televisie kijken.Beide elektrische boxsprings zijn ook voorzien van een extra zware moter van 6500 newton. Ook kunt u keuze uit verschillende soorten afstandsbedieningen. Zo is er een radiografisch bedienbare boxspring waar u de afstandsbediening niet hoeft te richten op de ontvanger, wat wel het geval zal zijn bij een infrarood afstandsbediening. Een betraden afstandsbediening biedt dan ook meer voordelen omdat deze niet zo vaak verwisseld hoeft te worden en deze bijna niet kwijt kan raken.

Elektrische boxspring 140×200

Een elektrische boxspring 140×200 is een veel verkochte afmetingen in beddenwereld. Dit komt omdat dit type boxspring  past in de  kleinere slaapkamers  en u er toch heerlijk met zijn tweeen op kunt slapen. Wanneer u een boxspring kopen van 140×200 wilt bieden wij u een aantal keuze mogelijkheden om het slaapcomfort te verhogen.

  

Pootjes voor de elektrische boxspring 140×200

 U kunt kiezen voor de L-poot in zilver of zwart, maar u kunt ook voor de zelfde prijs kiezen voor de luxe ronde poot in zilver en zwart. Die geven de elektrische boxspring een luxueuzere uitstraling

 

Hoofdbord elektrische boxspring 140×200

Bij de elektrische boxspring kun u kiezen uit luxe gestoffeerde hoofdborden uit de de luxe collectie maar uiteraard ook van de luxury collectie.

 

Bezorging & Montage elektrische boxspring 140×200

Alle elektrische boxsprings worden gratis thuis bezorgd door onze professionele bezorgers. Tegen een meerprijs van € 75,- zal deze ook op u slaapkamer gemonteerd worden.