Koop nu voordelig hotel bedden vanaf 3 stuks

hotelbedden

U bent op zoek naar hotel bedden voor uw hotel of Bed and Breakfast. Wij kunnen u vanaf 5 bedden per aanvraag helpen met hoogwaardige kwaliteit boxsprings van de beste kwaliteit. Zo geeft u niet alleen uw gasten een ultieme slaapbeleving, maar houdt u ook nog geld over voor de inrichting van de hotelkamers.

Bekijk hieronder een overzicht van onze basic lijn hotel bedden

  • Hotel bed XXLhotel bed XXL
  • Hotel bed XXL Romantichotel bed XXL romantic
  • Hotel bed Big Boxhotel bed Big Box

Bekijk hieronder een overzicht van onze luxury lijn hotel bedden

  • Hotel bed Luxury Genevehotel boxspring b2b luxury
  • Hotel bed Luxury Lissabonhotel bed boxspring b2b luxury
  • Hotel bed Luxury Monacohotel bed boxspring luxury monaco b2b

Complete hotel bedden voor de beste prijs

Onze boxsprings zijn voorzien van 2 onderboxen, 2 matrassen, luxe topper en prachtig hoofdbord. Standaard zijn de bedden dus al heel compleet, maar u kunt het slaapcomfort verder naar eigen wensen samen stellen. Denk hierbij aan het aantal veren in het matras en een upgrade van de topper. Wij maken graag voor u een passende offerte en kunnen u op ieder vlak advies geven over de juiste keuze voor uw hotel of bed and breakfast gasten.

500 of 1000 veers matrassen

Standaard wordt de basic hotel bedden lijn geleverd met bonelveren en de luxury lijn hotel bedden met een 500 veers pocketvering matrassen. Deze matrassen zijn te upgraden naar meer slaapcomfort naar een pocketvering matras met 1000 veren. Dit zorgt voor 7 comfort zones ipv 5 comfort zones.

topmatras voor optimaal slaapcomfort

Alle hotelbedden zijn standaard voorzien van een koudschuim topper. Net als de matrassen is de topmatras te upgraden naar een dikker koudschuim matras, NASA topmatras of latex topmatras. Al deze materialen hebben hun eigen slaapeigenschappen. Een bed bestellen doet u bij Boschbedding.

Matrassen voor een optimale ondersteuning

Vanzelfsprekend is perfecte slaapcomfort en luxe uitstraling van uw Hotel kamers zeer belangrijk voor u en uw gasten. U wilt immers dat de gasten goed slapen en uitgerust wakker worden. Ons assortiment matrassen is zeer uit gebreid. Onze matrassen zijn gefabriceerd in Nederland en u ontvangt 5 jaar garantie.

Wij adviseren u graag in de keuzes die u het beste kunt maken.

Ons assortiment matrassen:

Bonellvering matrassen – Budget hotels

Pocketvering matrassen – 3/4 sterren

Micro pocketvering matrassen – 4/5 sterren

Comfortabele hoofdKussens

in onze collectie comfortabele kussens vind u een grote diversiteit aan kwaliteiten. die wij geheel aan uw eisen van kwaliteit kunnen aanpassen. van budget hoodkussens  tot ultra luxe hoofdkussens.

 

Hotel dekbedden

in onze collectie comfortabele synthetische dekbedden vind u een grote diversiteit aan kwaliteiten. die wij geheel aan uw eisen van comfort kunnen aanpassen van enkele budget dekbedden tot luxe 4 seizoenen dekbedden.

 

bedtextiel

bedtextiel kunnen wij ook verzorgen. molton hoeslakens ,topper hoeslaken, dekbedovertreksets , geplastificeerde moltons , Enz. Onze bedtextiel producten zijn kwalitatief en duurzaam.

 

Neem gerust eens contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik adviseren u graag over welke producten het best bij uw hotel passen.

Mijn naam is edward Bosch en ben al meer dan 25 jaar aktief in de slaap branch voor hotels, bed and breakfast  en andere recratie accomodaties.

BEL +31(0)6 43086037 

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via de mail

[email protected]