Slaap jij binnenkort in een king size bed?

Uw kunt bijna alle boxsprings van Bosch Bedding in de kingsize maat 200×200 en in de extra lange maat 200×210 bestellen. Een kingsize bed in uw slaapkamer zorgt ervoor dat u gegarandeerd genoeg ruimte heeft om lekker ruim te kunnen slapen. Naast dat de meeste boxsprings leverbaar zijn in de kingsize maat, is er ook een collectie met de naam King boxspring. Als ruimte alleen niet voldoende is en u bent op zoek naar het ultieme slaapcomfort (met meer dan 100 jaar ervaring in  het produceren van matrassen), kies dan voor een King boxspring uit de King collectie uiteraard in de kingsize maat. Het King matras zal uw lichaam optimale ondersteuning  bieden zodat u kan genieten van een ongestoorde nachtrust.

Kingsize bed kopen

Een Kingsize bed heeft een royale afmeting. Met een extra groot bed heeft u nog meer ruimte in bed om lekker te kunnen slapen. Het kingsize bed heeft een minimale afmeting van 200×200 cm. Dus voor de liefhebbers van een bed met een groot slaapoppervlak hebben wij het kingsize bed in bijna iedere boxspring leverbaar. Wel moet u beschikken over een ruime slaapkamer aangezien het een groot formaat bed is. Is uw slaapkamer niet zo groot? Dan is het misschien  een optie om het bed in de maat 180×200 te bestellen.

  • Betalen bij levering
  • 90 Dagen slaapgarantie
  • Gratis thuisbezorgd

Een echt Kingsize bed

Een Kingsize bed moet minimaal 200 centimeter breed zijn en minimaal 200 centimeter lang. Deze afmetingen kunnen natuurlijk ook groter, des te meer King het bed is. Door de royale afmeting van de boxspring kunt u heerlijk uitgerust wakker worden. De extra ruimte creëert meer rust in uw hoofd tijdens het slapen. Hierdoor krijgt u meer ademruimte en kunnen de hersenen alles beter verwerken tijdens het slapen. Bekijk het aanbod online of neem contact op met een van onze slaapexperts.

Geheel naar eigen wens samenstellen

Het maakt bij Bosch Bedding niet uit welk type of welk formaat boxspring of bed u besteld. Zelfs een Kingsize bed is geheel zelf samen te stellen. Kies uit verschillende kleuren en stofsoorten. In onze showroom heeft u keuze uit nog meer kleuren en stoffen dan in onze online webshop. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de onderboxen naar eigen smaak te kiezen. Wilt u meer ruimte onder het bed of wilt u hoger slapen. Allemaal keuzes die u kunt maken bij een Kingsize bed. Het belangrijkste onderdeel zijn de matrassen en het topdekmatras. Standaard zitten er 500 pocketveren matrassen bij uw boxspring. Maar deze zijn te upgraden naar 1000 pocketveren. Gratis krijgt u van ons een topdekmatras van koudschuim. Deze is tevens weer te upgraden naar bijvoorbeeld traagschuim.

Het beste kingsize bed voor in uw slaapkamer

Wanneer u uw slaapkamer een upgrade wilt geven dan is een Kingsize bed echt iets voor u. Verschillende design mogelijkheden en een koninklijke nachtrust. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs is wat wij u te bieden hebben. U moet er wel rekening mee houden dat een Kingsize bed erg groot is en u dus genoeg ruimte in de slaapkamer heeft. Het zou zonde zijn als u niet meer om het bed heen kan lopen. Daarnaast is het ook van belang dat u rekening houdt met de grootte van het hoofdbord en de boxen. Deze zijn groot en moeten nog wel naar de slaapkamer worden gebracht. Is het trappengat groot genoeg en kunnen de boxen en het hoofdbord de draai naar de gang wel maken. Wij denken met u mee, dus neem gerust contact op met een van onze slaapexperts. Advies op maat voor uw eigen Kingsize bed.

Lengte van een kingsize bed

Voor een comfortabele nacht rust moet het bed 20 cm langer zijn dan uw lichaamslengte. Als het bed niet de juiste lengte heeft zal dit uw nachtrust beïnvloeden, de juiste bedlengte draagt bij aan een goede nachtrust. De ideale lengte van uw kingsize bed is ca. 210 cm.  Nederlanders zijn lang volk en een lengte van 190 cm is niet uitzonderlijk. Om deze reden vindt u in onze webshop ook kingsize bedden met de lengtemaat van 210 cm. Als u langer bent dan 190 cm zorgt een kingsize bed van 200×210 cm voor meer comfort en zal uw lichaam beter tot rust komen. Het bed is groter dan de normale maat en biedt daarom extra ruimte in bed.

Slaapcomfort op maat

Bij Bosch Bedding krijgt u het advies en de service die u verwacht. Bij ons staat u als klant voorop en uw mening staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen geven wij goede service, maar wij geven u graag professioneel advies, zodat u achteraf geen spijt krijgt. Al onze slaapexperts hebben meerdere jaren ervaring en weten precies wat uw lichaam nodig heeft. Wat is uw lichaamsgewicht, welke slaaphouding neemt u aan, transpireert u veel, heeft u klachten in het lichaam, zijn een aantal vragen die wij u zullen stellen. Hierdoor wordt het matras en het topmatras precies op uw lichaam afgestemd. Het Kingsize bed van uw dromen vindt u geheid tussen het aanbod van Bosch Bedding.

Kingsize bed tegen een betaalbare prijs

Wij staan bekend om onze prijs/kwaliteit verhouding. Omdat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek kunnen wij de kosten drukken. Geen tussenpartijen, vervoersbedrijven, grote showrooms en duur verkoop personeel. Bij ons betaald u alleen voor de kwaliteit van het Kingsize bed. Al onze bedden worden met de hand gemaakt en kunnen geheel naar eigen smaak worden samengesteld. Bent u op zoek naar een Koninklijke nachtrust maar toch betaalbaar, neem dan een kijkje op onze webshop. Voor meer informatie kunt u met ons bellen, appen of mailen.