Slaap jij binnenkort in een Kingsize Boxspring?

Wie wil nou niet koninklijk slapen? Dit doe je met de kingsize boxspring van Bosch Bedding. Wij bieden veel kingsize bedden aan in ons assortiment. Hierdoor kan iedereen wel een mooie boxspring uitzoeken. Maar wanneer spreekt men van een kingsize boxspring? Als de minimale afmeting van je bed 200×200 is, dan heb jij een groot en riant slaapsysteem in je slaapkamer staan. Je kan er bij Bosch Bedding ook voor kiezen om een langere lengtemaat te selecteren. Wij adviseren vaak om een boxspring aan te schaffen die ongeveer 20 cm langer is dan je lichaamslengte. Hiermee optimaliseer je jouw slaapervaring. Wil je een bed dat nog breder is, dan hebben wij de speciale Kingsize Familie Boxspring Bed voor jou!

Maak je kingsize boxspring compleet!

Met zo een groot bed als de kingsize boxsprings wordt het al snel de blikvanger van een slaapkamer. Het is dan voor veel mensen ook belangrijk dat, naast het slaapcomfort, de kingsize boxspring een passend design heeft. Het belangrijkste voordeel van Bosch Bedding is dat zowel het slaapcomfort als het design aangepast kan worden naar jouw stijl.

Het design bepaal je door een keuze te maken voor jouw favoriete hoofdbord en de accessoires bij de boxspring te selecteren. Daarnaast hebben wij de meest populaire op kleuren geselecteerd op onze website, maar in onze winkels zijn er veel meer kleuren en zelfs verschillende stoffen. Het slaapcomfort is vrij eenvoudig. Wat is hetgeen jij lekker vindt en wat is volgens onze slaapadviseurs goed voor je lichaam? Deze twee vragen beantwoord je wanneer je een passende keuze wil maken voor het juiste matras en topmatras.

Het grote voordeel van een kingsize boxspring?

De meest gangbare maat is de boxspring 180×200. Toch worden bedden met de grootste afmeting steeds populairder. De reden is heel simpel. In de slaapkamer draait het alleen om het bed en je hebt veel extra bewegingsvrijheid. Niet alleen bevordert dit je nachtrust, maar ook in de ochtend kan je met het gezin gezellig samen wakker worden.

Maar dit zijn natuurlijk niet de enige voordelen van deze bedden. Het zorgt ook voor:

  • – Een goede drukverdeling, waardoor je matras langer meegaat.
  • – Een beter slaapcomfort door complete personalisatie.
  • – Een riant bed voor een betaalbare prijs.
  • – Meer slaapplezier.

Bestel makkelijk en snel bij Bosch Bedding

Wil jij koninklijk slapen? Is je oog gevallen op een prachtige kingsize boxspring? Bij Bosch Bedding bestel je deze makkelijk en snel via de webshop. Je profiteert dan meteen van eerlijke en scherpe prijzen. Dit realiseren wij door een nauwe samenwerking met de leveranciers. Zo proberen wij iedereen een goede nachtrust te geven. Houd wel rekening met de ruimte in je slaapkamer. Het is zonde als het onverwachts niet past of dat je geen loopruimte meer hebt.

Al onze boxsprings worden met de hand gemaakt. Hierdoor staan wij garant voor kwalitatieve producten. Heb je nog vragen over de producten dan kan je altijd contact opnemen met onze slaapadviseurs of kom gezellig langs in een winkel.