Matras op maat

KLIK HIER VOOR ONS ASSORTIMENT

Op maat gemaakte Matrassen en Toppers – Perfecte pasvorm voor uw slapen

Bij Matras-op-maat.nu specialiseren we ons in het leveren van op maat gemaakte matrassen en toppers, perfect afgestemd op uw unieke behoeften. Of u nu een op maat gemaakt caravanmatras, een specifieke maat voor een vrachtwagenbed, of een uniek bootmatras nodig heeft, onze producten zorgen voor een ongeëvenaarde nachtrust.

Uw slapen, onze prioriteit – Kwalitatieve matrassen op maat

Onze maatmatrassen zijn ontworpen om een goede nachtrust te bieden, ongeacht de afmetingen van uw slaapruimte. Met een snelle levering binnen 7 werkdagen en scherpe prijzen, is uw tevredenheid gegarandeerd.

Matrasvormen voor elk type bed

Kies uit verschillende matrasvormen, zoals een recht model, of modellen met één of twee rondingen. Vindt u niet wat u zoekt? Vul ons offerteformulier in, en we zullen uw aanvraag persoonlijk behandelen.

Bezoek onze showroom in Vianen

Ervaar onze matrassen zelf door een bezoek te brengen aan onze showroom op afspraak. Profiteer van ons deskundig advies en onze meetdienst voor campers en caravans voor het perfecte matras.

Gemaakt in Nederland – Kwaliteit en maatwerk

Al onze maatwerk matrassen en kussens worden met zorg geproduceerd in Nederland. Bestel uw matras in de gewenste afmeting en kies uit diverse kwaliteiten, zoals polyether, pocketvering, hybride schuim, en traagschuim.

Configureer uw eigen matras

Gebruik onze matrasconfigurator om uw ideale matras samen te stellen. Onze productwijzer helpt u bij het berekenen van de prijs voor de perfecte matras op maat.

Diverse matras kwaliteiten – Vind uw ideale comfort

Lijst met matrasopties:

  • Polyether Matras: Ideaal voor licht gebruik, met een basiscomfort.
  • Pocketvering Matras: Biedt ondersteuning met zones voor optimaal comfort.
  • Hybrid Schuim Matras: De perfecte combinatie van ondersteuning en ventilatie.
  • Traagschuim Matras: Voor drukverlagend comfort en een medium liggevoel.

Online bestellen en levering op maat

Maak uw keuze uit onze matrasvormen of vraag een persoonlijke offerte aan voor speciale wensen. Met een leveringstijd van 10 werkdagen, streven we naar maximale klanttevredenheid.

Heeft u een unieke maat of vorm nodig? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ervaar slapen zoals het bedoeld is.